IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън призна, че ѝ е трудно да изгради романтична връзка

28 август 2023 17 50

Актрисата има два развода зад гърба си

Снимка: БГНЕС

Списание WSJ публикува корица и интервю с Дженифър Анистън. Актрисата разкри, че ѝ е трудно да изгради близки отношения поради преживяванията на родителите си, които се развеждат, когато е била дете.

"Когато видях какви са отношенията в семейството ми, не ми хрумна мисълта: „О, нямам търпение и аз да го имам“, сподели Дженифър.

Тя изрази мнение и за компромисите във връзките, като отбеляза, че винаги ѝ е било по-лесно да е сама. "Връзките винаги са били трудни за мен. Сигурно защото по природа съм самотник. Не ми харесва идеята, че трябва да жертваш себе си или нуждите си за друг. Просто не разбирам как да го направя. Нямам опит във връзките с даване и вземане“, добави актрисата.

Звездата от сериала „Приятели“ призна също така, че в сферата на любовта не се чувства сигурна в себе си, докато е добра във всяка друга работа, която прави.

Анистън е била женена два пъти, но сега е сама и няма деца. Тя отрича това да е причина за раздялата ѝ със съпрузите. По-рано актрисата призна, че дълги години се е опитвала да забременее, но всички опити са били напразни.

Първият ѝ брак е с актьора Брад Пит и трае пет години (от 2000 до 2005). Пит се разделя с Анистън, за да влезе в дълга връзка с актрисата Анджелина Джоли. Връзката им става една от най-ярките в Холивуд и дълго време феновете им ги наричат Бранджелина.

Двамата имат шумен развод, като отношенията им още не са подобрени. Последното дело между двамата беше за общата им винарна. Вторият съпруг на Анистън е Джъстин Теру. С него актрисата е семейство от 2015 до 2018 г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари