IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Шарлийн и принц Алберт опровергават слуховете, че се виждат само с предварителна уговорка

29 август 2023 08 30

Съпрузите са заедно на почивка в Корсика с децата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принцеса Шарлийн и принц Албер от Монако се опитаха да опровергаят слуховете за състоянието брака си, като се появиха заедно на семейна почивка на остров Корсика. Миналата седмица различни френски и немски издания написаха, че съпрузите се срещат само след предварителна уговорка като се твърдеше, че тя живее в Швейцария, а не в двореца в Монако, и че двамата с Албер се виждат "само за официални събития“.

Твърдеше се още, че "церемониалната двойка", която наскоро отпразнува 12 години от брака си, се е разбрала да се редува в грижите за децата си.

65-годишният принц и 45-годишната принцеса се опитаха да изглеждат единни по време на ваканцията си на яхта, в идиличните води на Средиземно море. На семейната почивка присъстват и близнаците на кралската двойка - принц Жак и принцеса Габриела

От папарашките кадри се вижда, че Албер и Шарлийн седят рамо до рамо на плажа, изглеждат във видимо добро, ведро настроение, а на една от снимките той е обгърнал нежно с ръка рамнете на съпругата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hshprincealbertii

На снимките се вижда как Шарлийн, която е бивша олимпийска плувкиня, носи екипировка за гмуркане и е все така видимо атлетична като прави стречинг на плажа. Албер, от своя страна, се пази от слънцето с бейзболна шапка, слънчеви очила и горнище за гмуркане. Принцът беше заснет да хвърля фризби, да кара каяк и да рита футбол на плажа.

Двойката прекарва лятото си на яхта, която е собственост на казахстанския бизнесмен Булат Утемуратов.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари