IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад Пит и Анджелина Джоли намериха нов повод за конфликт

30 август 2023 10 50

Бившите съпрузи не спират да се карат

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли и Брад Пит поставиха рекорд за най-дълъг развод в Холивуд. В началото на август бившите съпрузи най-накрая постигнаха споразумение в спор за семейния бизнес - винарна във френското имение Шато Миравал. Не всичко обаче беше толкова гладко.

Наскоро Анджелина нае дъщеря си Вивиан като свой асистент, за да работи по ново шоу на Бродуей. Брад беше бесен, когато научи за това, тъй като се притесняваше, че момичето може да напусне училище.

Според TMZ, актьорите са се съгласили на посредничество за разрешаване на спора. Преди това Анджелина тайно продаде дела си във винарната и Пит я съди, за да анулира сделката. Те също сключиха споразумение за попечителство над шестте си деца ( три биологични и три осиновени). „Документът за попечителството беше съгласуван преди няколко седмици и подписан от двете страни и съдията“, каза адвокат Саманта Блей ДеЖан.

Междувременно съвсем скоро стана ясно и какво точно означава новата татуировка, която Анджелина си татуира на средния пръст. Появиха се спекулации, че това е обида към Брад, но всъщност се оказа меч, който пронизва кожата ѝ.

Припомняме, че през 2019 г. Анджелина Джоли и Брад Пит официално се разведоха. По-рано Анджелина каза, че се е разделила с Брад за благополучието на семейството си.

И докато Джоли се е посветила на децата си, в момента Пит е във връзка с Инес де Рамон. Любовта между двамата започва през ноември миналата година и отношенията им са все по-сериозни. 
 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари