IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон разкри най-голямото си съжаление по отношения на визията си

31 август 2023 16 30

Актрисата казва, че все още се възстановява от тази популярна тенденция от 90-те

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чарлийз Терон разкри коя е онази популярна тенденция за красота от 90-те, от която „все още се възстановява“. Актрисата сподели, че въпросната мода е и най-голямото й съжаление относно нейната визия за всички времена. Чарлийз каза в интервю за InStyle следното: „Тънката вежда от 90-те. Все още се възстановявам от това.“

Терон разкри, че така и не е успяла да възстанови веждите си, след като ги е оскубала прекомерно преди години, когато извитите вежди бяха една от най-горещите тенденции (преди близо три десетилетия).

По това време Дженифър Лопес, Джесика Алба и Кейт Мос бяха сред звездите, които също носеха веждите си тънки. И докато тенденцията оттогава заглъхна, изглежда, че е напът да се завърне, след като моделът Бела Хадид наскоро се появи с ултра тънички вежди.

Освен че Терон няма да се поддаде отново на тази тенденция, тя е щастлива да прегърне своята естествена красота, докато остарява.

„Лицето ми се променя и остарява, но аз обичам това“, каза 48-годишната актриса пред Allure по-рано този месец.

Тя добави, че хората все се питат защо външния й вид се променя. „Хората все си мислят, че имам лифтинг на лицето или че съм се подложила на лоша пластична операция“ , каза Терон. „А аз просто остарявам!“

Освен това холивудската звезда добави, че двойният стандарт в шоубизнеса, а именно „че мъжете остаряват като скъпи вина, а жените като откъснати цветя“, винаги я е дразнил.

„Аз презирам тази концепция и искам да се боря срещу нея“, обясни тя. „Но също така мисля, че жените искат да остареят по начин, който им се струва правилен. Мисля, че трябва да бъдем малко по-съпричастни към това как всички преминаваме през нашето пътуване."

Чарлийз, която има две осиновени деца, спечели награда "Оскар" за филма "Чудовище" през 2003 г. - роля, за която беше напълняла значително. В същото интервю тя призна, че никога повече не би променила драматично теглото си в името на филмова роля.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари