IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Романтика в зряла възраст: Сватбата на Тиш Сайръс и Доминик Пърсел

4 септември 2023 10 40

Вижте снимки от красивата сватба на майката на Майли Сайръс в Малибу

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Миналата събота майката на поп звездата Майли Сайръс -  Тиш, се омъжи за актьора, който нашумя със сериала "Бягство от затвора" - Доминик Пърсел. На възраст, на която повечето хора смятат, че може би никога повече няма да срещнат любовта, 56-годишната булка и 53-годишният младоженец отпразнуваха своите силни чувства един към друг. Двамата сключиха брак на малка церемония, от само 60 гости, край басейна в дома на Майли в Малибу, Калифорния.

Любовната история на Тиш и Доминик е доста съвременна, но романтична и абсолютно истинска - двамата се запознават чрез социалните мрежи. Майката на Майли е тази, която прави първата крачка за контакт с австралийския актьор, а той откликва веднага. „Беше любов от пръв поглед и за двама ни!“, споделя Тиш ентусиазирано в  ново интервю за списание Vogue.

Двамата се сгодиха на Деня на благодарността миналата година. По-късно, чак през април тази година, Тиш обяви годежа чрез Instagram, публикувайки изображение на своя изумруден годежен пръстен с надпис: „Хиляда пъти… да“.

Когато идва време за планиране на сватбата, Тиш е била тази, която е направила всичко. „Всъщност избрах всичко сама. Знаех точно какво искам и много контролирах целия процес. Толкова съм доволна от това как се получи. Не бих променила нищо!

За разходката си до олтара майката на Майли беше избрала бяла дантелена рокля без презрамки от Netta Benshabu. „Всъщност не можех да взема решение между две рокли, затова ги облякох и двете на сватбата. Роклята, която носих на церемонията, беше най-романтичната рокля, която съм виждала. Наистина се чувствах като себе си. И най-вече това ме накара да се чувствам така, както се чувствам, когато съм с Дом: красива. Така ме кара да се чувствам той“, обяснява Тиш.

Тя се преоблича във втората рокля – копринена визия с тънки презрамки и цепка от Grace Loves Lace – за вечерния прием. Доминик пък избра бялa риза и широк ретро панталон в тъмен цвят. „Дом има свой собствен уникален стил, така че исках да се облече така, че да се чувства себе си“, споделя булката.

Шаферките пък се пременяват в ледено сини рокли на Bec & Bridge bridal и носят букети от бели рози. „С океана като наш фон знаех, че прашният син цвят ще бъде зашеметяващ“, казва Тиш.

Целият сватбен ден е бил посветен на любовта между Тиш и Доминик, заемаща централно място. „Цял живот майка ми е била зад кулисите“, казва Майли. „Тя винаги ме подготвяше за важните дни, започвайки със състезания за мажоретки, след това евентуално на снимачната площадка или зад кулисите преди снимки. Тя никога не е спирала да ме подкрепя. За мен е чест да бъда този човек за нея, сега, когато съм по-възрастна", казва звездата.

Именно за това Майли е и тази, която съпровожда майка си до олтара. „Да видя майка си толкова щастлива и влюбена е много емоционално за мен“, казва певицата. „Дом и майка ми споделят най-милата и истинска любов. Почти сякаш им е за първи път, което е толкова подходящо за майка ми, която е млада  по дух. Откакто се срещнаха и двамата започнаха да остаряват в обратна посока. По някакъв начин майка ми стана още по-красива. Денят беше специален и вълшебен като тях. Да застана до майка си и да я дам на Дом е момент, който ще ценя до края на живота си“, допълва още Майли.

Тиш беше омъжена за кънтри певеца Били Рей Сайръс в продължение на 28 години, като двамата, шокиращо за всикчки, се разведоха през 2022 г. Те споделят три деца заедно - Майли, на 30, Брейсън, на 29 и Ноа, на 23 години, като Били Рей също осинови двете деца на Тиш от предишния й брак - Бранди, на 36 и Трейс, на 34 години.

Доминик пък е бил женен за Ребека Уилямсън от 1998 г. до 2008 г., от която има четири деца  - Джоузеф, на 24 Одри, на 22 и близнаците Лили-Роуз и Август, на 20 години.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари