IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Къща на любовта: Джоуи Кинг се омъжи за режисьора Стивън Пиет

5 септември 2023 08 40

Скромната церемония е била в Испания

Снимка: БГНЕС

Звездата от "Къщата на любовта" Джоуи Кинг се омъжи за режисьора Стивън Пиет на скромна сватба в Испания, предава People. 24-годишната актриса и 32-годишният ѝ съпруг-режисьор се врекоха във вечна любов в събота, заобиколени от най-близките си роднини и приятели, потвърждава източник пред изданието.

По-рано тази седмица Кинг сподели сладка поредица от снимки, на които се гушка с Пиет в Португалия. "Любовта е готина! Любовта е велика! Любовта е да се целуваме пред Фонте дос Аморес и да изпием твърде много кайпириня заедно", написа тя под снимките.

Двойката се запозна през 2019 г., когато Пит режисира два епизода от минисериала ѝ The Act на Hulu. Кинг обяви годежа им в социалните мрежи през март миналата година със снимки от предложението в пустинята, като нарече момента "истинска мечта". 

"Никога не съм знаела, че щастието може да бъде толкова силно, че да отнеме въздуха от дробовете ти, да обсеби всяка част от теб, че да не можеш да не усетиш как очите ти се насълзяват от неоспоримата радост", написа Кинг в публикацията. "Никога не съм знаела, че присъствието и сърцето на един човек могат да се усещат като истински дом. Никога не съм знаела, че любовта може да бъде толкова неоспоримо красива. Никога не съм знаела, докато не дойде ти."

В профила си в Instagram режисьорът сподели повече подробности за важния момент на двойката. "Времето беше по-малко от перфектно. Студено. Ветровито. Съвършено несъвършено, за да помоля най-добрия си приятел да прекараме цял живот заедно. Цял живот на невероятно безопасни и уязвими разговори. Да се държим за ръце по време на мълчаливото пътуване с такси до вкъщи, изтощени от страхотна храна и червено вино. И, о, смехът. Неконтролируемият смях."

"Ти отключи в мен измерение на любовта, за което не знаех, че съществува", добави той.

През май актрисата отпразнува 32-ия рожден ден на режисьора със сладък поздрав, на който двамата се вглеждат в очите си, последван от серия други съвместни снимки.

"За мъжа, който, когато го погледна, кара дъха ми да спира от това колко щастлива се чувствам, че е мой", написа Кинг под публикацията. Тя продължи: "Как се описва човек като теб? Не знам напълно. Това, което знам е, че светът стана по-добър в деня на твоето раждане. Честит рожден ден, Стиви П. Твоята любов е моето щастливо място."

Преди сватбата на двойката Кинг отпразнува годежа си с моминско парти в долината Напа Вали.

Актрисата си сложи бял воал и шикозна рокля с деколте, докато вдигаше тост за своя "момински рожден ден" с приятели и семейство във винарна, а по-късно сподели няколко снимки от забавното (и изпълнено с вино!) събитие в Instagram.
 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари