IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Играта се обръща – отчуждената съпруга на Кевин Костнър ще трябва да му плати 14 хиляди долара

8 септември 2023 08 40

Вижте за какво е наложена тази сума на Кристин

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кристин Баумгартнер, отчуждената съпруга на Кевин Костнър, се опитва да отмъкне колкото се може повече финансови дивиденти от развода, но се оказа, че ще трябва да изплати на актьора сериозна сума заради таксите по делото.

Последното развитие по бракоразводния случай между двамата е, че дизайнерката на чанти ще трябва да плати повече от 14 000 долара на бившия си съпруг, за да покрие съдебните разноски, които, според него, е натрупал, докато се е опитвал да получи отговори относно нейното разбиране на предбрачния им договор. Според съдията, твърдението на Костнър кореспондира с реалността и актьорът напълно заслужава да получи някакво обезщетение за действията си.

В молба, подадена в съда в Калифорния преди месец, адвокатите на Кевин молят съдията да накара Кристин да отговори на въпросите им, твърдейки че тя отказва да оповести всичките си твърдения относно валидността на предбрачния договор. В документите, подадени от адвокатите на звездата, пише, че възраженията, които Баумгартнер изявява, в опит да не разкрие твърденията си, са несериозни. „Тя казва, че не разбира думи като „разбрано“ и „преговори“, така че не може да отговори на твърденията“, пишат адвокатите на Костнър.

В документите се уточнява, че съдебните такси възлизат на общо 14 237.50 долара, като се посочва, че актьорът не е трябвало да харчи пари, за да подаде своето възражение. Съгласно условията на предбрачния договор Кристин получи изплащане от 1.5 милиона долара. Ако го оспори, тя рискува да загуби изплащането и може да бъде осъдена да плати повече от правните такси на Кевин. През юли нейните адвокати твърдяха, че „този съд не е постановил, че предбрачното споразумение на страните е изпълнимо“.

Освен това, те оспориха искането Кевин да плати сумата на Кристин. „Кевин твърди, че не трябва да плаща такси и разходи за Кристин, която оспорва валидността на предбрачния договор. Той също така редовно е заявявал, че договорът е валиден и че няма доказателства за противното“, казват още от екипа на звездата.

Костнър и Кристин се женят през 2004 година, като имат и три деца – 16-годишния Кейдън, 14-годишния Хейс и 13-годишната Грейс. Относно наследниците, актьорът ще трябва да плаща всеки месец по малко над 63 хиляди долара за детска издръжка. Поисканата сума от Баумгартнер беше близо 130 хиляди долара, но съдът уважи оспорването на Костнър и я намали.

Съпругата на Кевин Костнър – фокусирана в бъдещето си

Кевин Костнър обвини отчуждената си съпруга, че се е опитала да го ограби

Кевин Костнър се развежда след 18-годишен брак

След като адвокатът на Кристин, Джон Райдел, каза, че крайбрежният начин на живот, на който трите им деца са се радвали в техния комплекс в Санта Барбара, е „в тяхното ДНК в този момент“, Кевин сподели своята позиция. „Най-голямото ми безпокойство е, че съдът ми нарежда да плащам издръжка, която е над нуждите на децата и и е по-скоро за нуждите на Кристин“, каза тогава той.

Запитан, докато напускаше съдебната зала по време на обедна почивка, дали все още изпитва любов към Кристин, Костнър отговори с „Разбира се“.

„Това е ужасно място. Но е мястото, на което сега се намираме“, допълни той относно ситуацията във връзката си.

Кристин подаде молба за развод през май тази година след 18 години брак. Представители на Кевин казаха в изявление по това време, че обстоятелствата са извън неговия контрол. Бившите съпрузи ще трябва да се явят отново в съда през декември, за да обсъдят валидността на предбрачния си договор.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари