IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастлива или тъжна – как реагирала Фърги на бъдещото бебе на бившия си Джош Дюамел

13 септември 2023 10 40

Изпълнителката и актьорът бяха женени в продължение на десет години и имат общ син

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Всеки от нас знае, че някои раздели се преживяват трудно. Има моменти и жестове, които не могат да се забравят и всичко около нас рано или късно започва да ни напомня за бившата любов. А когато тази любов намери начин да продължи живота си, чувството в нас може да бъде по-скоро горчиво, отколкото щастливо.

Този сценарий обаче не важи за Фърги и Джош Дюамел, които отдавна са тръгнали по различни пътища, но все още поддържат добри отношения и доказват, че има приятелство след раздялата.

Наскоро 50-годишният актьор разкри, че очаква второто си дете, което ще бъде първо със сегашната му съпруга. Той и 29-годишната Одра Мари споделиха в понеделник черно-бяла снимка от сонограма, на която се вижда бъдещият им наследник. За момента не е ясно точно кога ще се роди бебето или какъв пол е то, но Дюамел вече има опит в бащинството, тъй като от 10 години се грижи за сина си Аксел, когото споделя именно с Фърги.

48-годишната певица беше една от първите, която поздрави бъдещите родители, включвайки се в коментарите под публикацията. Тя не само хареса снимката, но също така написа „Много се радвам за вас. Аксел няма търпение да стане батко“.

Фърги и Дюамел бяха женени от 2009 до 2019 година и се радват на 10-годишния Аксел. Двойката се раздели през септември 2017, но чак две години по-късно певицата подава официална молба за развод. По това време те заявиха, че остават изцяло отдадени на грижите за Аксел, като уважението и любовта помежду им няма да изчезнат.

„С огромна любов и уважение решихме да се разделим като двойка по-рано през годината. За да дадем време на семейството ни да се адаптира по най-добрия начин към ситуацията, искахме да запазим тази новина в тайна определено време, преди да я споделим с обществеността“, заявиха бившите съпрузи през 2017 година.

Фърги: Сменяйки цвета на косата си, се сменя и характерът

Фърги се извини за фалшиво пеене

Фърги страда от раздялата със съпруга си Джош Дюамел

Дюамел и Мари започнаха връзка през 2019 година и се ожениха в Северна Дакота през септември миналата година. Според TMZ, церемонията се състояла на покрива на известен местен хотел. След това двойката и гостите се отправили към таверна за напитки и хапване.

Преди сватбата източник, близък до Дюамел, заяви пред списание People, че актьорът иска още деца и най-вероятно с Мари съвсем скоро ще започнат да градят собствено семейство. От своя страна, Мис Америка също искала дете от любимия си, като постепенно се опознава със сина му и тренира за майчинството.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари