IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Едно „да“ не стига: Крис Евънс и Алба Баптиста ще празнуват втора сватба

15 септември 2023 09 00

Тържеството ще се състои в Португалия

Едно „да“ не стига: Крис Евънс и Алба Баптиста ще празнуват втора сватба

Вече стана ясно, че Крис Евънс и Алба Баптиста тайно са сключили брак, заобиколени от най-близките си роднини и приятели. 42-годишният актьор се ожени за Баптиста по време на частна церемония в имот в Кейп Код през миналия уикенд.

Те са били в компанията на свои приятели, сред които и актьори от поредицата на Marvel Робърт Дауни Джуниър и съпругата му Сюзън, Крис Хемсуърт и съпругата му Елза Патаки, както и Джеръми Ренър. Сред гостите са били и Джон Красински със съпругата си Емили Блънт.

Оказва се обаче, че влюбените планират втора сватба.

Според Daily Mail, не всички роднини са успели да дойдат в Бостън за първото тържество. По този повод двойката възнамерява да организира втора церемония в Португалия, тъй като там е родена Баптиста.

„Ще има втора сватба в Португалия за членове на семейство Алба, които не успяха да пътуват до Масачузетс. Мисля, че някъде тази седмица. След това ще напуснат Португалия за медения си месец“, каза вътрешен човек, близък до двойката.

Младоженците са заедно от 2022 г. Баптиста, която е на 26 години, говори пет езика и е дъщеря на инженер и преводачка.

През 2018 година тя активно се занимава с хуманитарна дейност в сиропиталище в Камбоджа, където се фокусира върху образованието на местните деца. Печели и наградата Shooting Star на филмовия фестивал в Берлин през 2021 година.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари