IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мъж беше арестуван заради преследване на Ема Уотсън

18 септември 2023 09 00

Преди това той е преследвал и Дрю Баримор

Снимка: БГНЕС

Мъжът, който беше обвинен в преследване на Дрю Баримор през август тази година, сега отново е арестуван в Ню Йорк. Този път неговият фокус е бил към друга известна актриса – Ема Уотсън.

Той е бил арестуван за това, че е нахлул в гримьорната на модно ревю в Ню Йорк и е крещял, че иска да се ожени за звездата от поредицата за Хари Потър, съобщи AP, позовавайки се на властите. Мъжът се казва Чад Бусто и е на 43 години. Той е арестуван и обвинен в два пъти нарушаване на обществения ред, съобщава NBC news.

Според съдебните документи, подадени в съда на окръг Кингс, се казва, че той е нахлул в бекстейджа на модно ревю в Brooklyn Navy Yard. Чад не се признава за виновен и е освободен без право на гаранция. Следващата дата на съдебното заседание е на 2 октомври.

Според NBC, полицейски служител пише в документацията, че имотът е бил ограден, за да се предотвратят нахлувания, но въпреки това Чад някак си е успял да влезе. Той не е имал разрешение да бъде там.

Според прокурорите преследвачът е влязъл в гримьорната на модното ревю миналата седмица и е крещял: „Искам да се оженя за Ема Уотсън. Позволете ми да говоря с Ема Уотсън. Позволете ми да се снимам с Ема Уотсън.“

Той изпаднал в ярост, когато го помолили да напусне, и отказал да го направи, съобщи полицията. Избухването е нарушило подготовката на събитието. Същия ден звезди като Дженифър Лопес, Джулиан Мур и Джеймс Марсдън присъстваха на модното ревю на Ralph Lauren в Ню Йорк в Brooklyn Navy Yard.

Чад Бусто също е арестуван на 24 август, след като е видян в дома на Дрю Баримор в Лонг Айлънд. Той е бил видян да обикаля от врата на врата и да пита за пътя към дома ѝ. Миналия месец той нахлул и на сцена в Манхатън, където Баримор била в интервю с певицата и актриса Рене Рап.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари