IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неволи: Никол Кидман все още се надява да възстанови връзката си с децата си Конър и Бела

19 септември 2023 14 30

Актрисата има осиновени, но отчуждени син и дъщеря от брака си с Том Круз

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никол Кидман все още се надявала да изгради отново разрушените мостове към двете си осиновени деца, които споделя с бившия си съпруг Том Круз. Според най-новите слухове, 56-годишната актриса мечтае да подобри отношенията си с 30-годишната художничка Бела Кидман Круз, както и с брат ѝ Конър, макар да знае, че това е малко вероятно.

Изабела, чието артистично име е Бела, беше осиновена от Никол и Том през 1992 г., докато брат ѝ Конър (роден през 1995 г.) беше осиновен от холивудската ексдвойка три години по-късно. И двете осиновени деца са в обтегнати отношения с известната си майка от доста години насам, но пък са лоялни на баща си, като са запалени последователи на сциентологията като него.

Въпреки това, австралийската актриса се надява всичките ѝ деца да присъстват на предстоящата церемония в нейна чест, когато ще ѝ бъде връчена наградата за житейски постижения на церемонията на Американския филмов институт (AFI). Тази награда е описвана като „най-високото отличие в САЩ за кариера в киното“, а Никол ще бъде първият австралийски актьор, който ще получи отличието.

Съобщава се, че носителката на „Оскар“ е поканила осиновените си деца на церемонията. „Никол знае, че Конър е изключително лоялен към баща си, така че не очаква той да дойде, но поканата важи и за двамата“, казва източник, близък до звездата пред New Idea.

„Това е събитие, което те имат пълното право да празнуват заедно с останалата част от семейството на Никол“, продължава източникът.

„Никол се опитва да не таи големи очаквания, но все пак се е вкопчила в надеждата, че Бела ще присъства“.

Първоначално събитието трябваше да се проведе на 10 юни, но беше отложено за по-късна дата. Освен Изабела и Конър, актрисата от „Мулен руж“ споделя и две биологични дъщери с настоящия си съпруг – кънтри певеца Кийт Ърбан – 14-годишната Съндей Роуз и 12-годишната Фейт Маргарет.

Последната снимка на Никол на публично място с двете ѝ по-големи деца е направена през март 2007 г. на наградите Kids' Choice в Ел Ей.

Никол и 60-годишният Том се ожениха през 1990 г., а се разведоха през 2001 г. Круз също така споделя и 17-годишна дъщеря Сури Круз с втората си бивша съпруга Кейти Холмс. Счита се, че Том е много близък с осиновените си деца, но не поддържа никакъв контакт с биологичното си дете Сури от години. Причината отново се крие в сциентологията, тъй като майката на Сури – Кейти, ненавижда въпросното религиозно течение и дори се разведе с Том заради него.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари