IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красив като модел: Джеймс Марсдън отпразнува 50-ия си рожден ден със стил

20 септември 2023 15 00

Сред гостите на актьора бяха звезди като Уди Харелсън, Теса Томпсън и Арън Пол

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джеймс Марсдън стана на 50 години и отпразнува своя юбилей със стил. Този така важен рожден ден на актьора включваше торта с негова снимка без тениска, а сред списъка му с гости личаха имената на звезди като Уди Харелсън, Теса Томпсън и Арън Пол.

Номинираният за „Еми“ актьор, който подобно на Брад Пит доказа, че изобщо не остарява, беше почетен с голямо парти, организирано от компанията за текила Casamigos (която преди беше собственост на Джордж Клуни) в понеделник в Бевърли Хилс и по-точно в резиденцията „Sheats-Goldstein“.

Звездата от романтичните филми „Тетрадката“, „27 сватби“ и „Най-доброто в мен“ сподели снимки и видеа от празненството в своя чест в историята си в Instagram, разкривайки, че в центъра на партито наистина е била неговата огромна, черно-бяла торта със снимка от дните му като модел, на която той демонстрира тонизираното си тяло.

Сред другите актьори, които бяха дошли да почетат Джеймс бяха колегата му от сериала Westworld Бен Барнс и актрисата Кирнан Шипка. Самият Джеймс беше избрал елегантна, но удобна визия за своя специален ден, появявайки се в черен костюм и обувки, комбинирани с черна тениска.

Марсдън има три деца – син и дъщеря от бившата си съпруга Лиза Линде, за която беше женен от 2000 до 2011 г., както и син, роден през 2012 г., от модела Роуз Коста, с която имаше кратка връзка. В началото на тази година Джеймс беше засечен на среща с 26-годишния модел Келси Мерит.

Джеймс Марсдън започва кариерата си като модел, а световна слава в киното прави с ролята си на Циклоп във филмовата поредица X-Men.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари