IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да ѝ е честито: Златка Райкова се омъжи

25 септември 2023 10 50

Русата красавица и съпругът ѝ пуснаха бели гълъби на сватбата си

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Златка Райкова вече е омъжена жена. Русата плеймейтка каза „Да“ на бащата на втория си син – Карен Хачатрян. Златка сподели няколко снимки от църковния си брак с бившия тенисист в своя профил в Instagram, които допълни с щастливите думи: „Да ни е честито!“

Влюбените се венчаха в столична църква, а на излизане от нея пуснаха двойка бели гълъби. Птиците са символ на преданост, лоялност и мир. Създали двойка веднъж, те остават верни един на друг до края на живота си, като явно такива са намеренията и на младоженците.

От кадрите става ясно, че Райкова наистина е изключително доволна от новия си статут на обвързана жена и то именно с Карен, към когото неведнъж е изразявала любовта си чрез социалните медии.

Булката блести в бяла рокля без презрамки, акцентираща върху пищния ѝ бюст, разкроена в долната част и допълнена с дълги ръкавици и воал. Още блясък във визията на Златка добавят пищното ѝ колие и пръстен.

Синът на именитата блондинка от предишната ѝ връзка с Благо Джизъса – Благой-младши, също се вижда на кадрите, гушнат от доведения си татко Карен. Малкият е облечен в черен костюм, също като младоженеца. Златка и Карен имат и общ син, който се роди по-рано тази година и носи името на баща си.

На друга поредица от снимки, отново от венчавката, Златка е написала: „Ще те обичам цял живот!“

Миналата седмица Златка вдигна пищно моминско парти като от филмите, организирано от нейните приятелки – попфолк певицата Андреа и плеймейтката Светлана Гущерова.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари