IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова глава: Бившият на Меган Фокс се сгоди за танцьорка

26 септември 2023 10 40

Разберете повече за това как Брайън Остин Грийн е предложил брак на Шарна Бърджис

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шарна Бърджис и Брайън Остин Грийн са се сгодили преди два месеца, но едва сега разкриха щастливата вест. Двойката, която споделя едногодишен син – Зейн Уокър, съобщи новината по време на петъчния епизод на подкаста на iHeartRadio – Oldish.

38-годишната професионална танцьорка разказа на водещия на подкаста Ранди Спелинг, че Брайън ѝ е поискал ръката на неговия 50-и рожден ден през юли. Актьорът направил предложението си по време на партито изненада за неговия юбилей, организирано от Шарна.

„Помислих си, че това е идеалният момент да го направя“, спомня си Грийн, а австралийската танцьорка твърди, че изобщо не го е очаквала.


Докато купонът продължил до малките часове на нощта, няколко гости все още били в дома им и в един момент Грийн казал на Бърджис, че има да ѝ покаже нещо горе. Тя си помислила, че нещо не е наред, но щом влязла в спалнята им, усетила, че „Това е моментът“.

Тогава Грийн повикал синовете си, като 7-годишният Джърни Ривър държал червена кутия на Cartier. Тогава актьорът взел кутията от сина си, когото споделя с бившата си съпруга Меган Фокс. „Докато го отваряше, той ме попита дали искам да прекарам остатъка от живота си с тях?“, припомни си тя.

Бърджис споделя пред Спелинг: „Разбира се, казах „да“, добавяйки, че това е бил „най-перфектният, красив момент“, защото децата са участвали в него. Грийн споделя трима сина с бившата си съпруга Меган Фокс. Освен Джърни, това са 10-годишният Ноа Шанън и 9-годишният Боди Рансъм. Той има и 21-годишен син – Касиус, от експриятелката си Ванеса Марсил.

По-късно Грийн казал на Спелинг, че смята, че годежът му с Шарна бележи „втората половина“ от живота му. „Имах тази идея в главата си, че искам децата да бъдат част от това, защото те са част от всичко“, казва Грийн.

След обявяването на годежа, Бърджис сподели в Instagram видео на Ноа, Боди, Джърни и Зейн, които слагат ръце върху ръката на Грийн. Накрая Бърджис добавя и своята ръка, показвайки годежния си пръстен.

„Нашата последна глава“, е написала Бърджис до видеото. Що се отнася до това защо са чакали два месеца, за да обявят новината, Бърджис каза на Спелинг, че дълго време са се чудили как е най-добре да обявят годежа си. Грийн сподели, че има пропаст между поколенията между двамата, когато става въпрос за използване на социални медии.


Един ден му казах: „Предпочитам да се наслаждавам на годежа ни, вместо да се обсебвам от това как точно да съобщим за него. Правилният начин ще се появи, когато е писано.“

Бърджис и Грийн, чийто развод от Фокс беше финализиран през февруари 2022 г., започнаха да се срещат през декември 2020 г. Двойката направи дебюта си в шоуто Dancing with the Stars по време на премиерата на 30-ия сезон през септември 2021 г.

През февруари 2021 г. двойката разказа по време на 12-минутна сесия на живо в Instagram за това колко са благодарни, че са се намерили.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари