IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър и Bad Bunny парадират с връзката си в стилна кампания на Gucci

2 октомври 2023 08 30

Влюбените получиха първия си общ моден ангажимент

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кендъл Дженър и Bad Bunny явно са готови да задълбочат връзката си, след като вече приемат общи модни ангажименти. Влюбените участват заедно в нова стилна кампания на Gucci, снимана на летището. В снимките и видеото към рекламата красавицата и пуерториканският рапър показват колко са влюбени и един в друг.

На кадри, публикувани в Instagram на модната марка в събота, звездата от риалити сериала Kardashians и изпълнителят на Titi Me Preguntó позират заедно, докато носят чанти и куфари от колекцията Gucci Valigeria.

На една от снимките Bad Bunny, чието истинско име е Бенито Мартинес Окасио, прегръща усмихнатата Дженър в гръб, докато тя се вози на количка за багаж.

Друга снимка показа двамата да носят чантите си с монограми на италианската модна марка, докато слизат от ескалатор.

29-годишният Bad Bunny е стилизиран с бяло-зелен пуловер Gucci и сини дънки с широки крачоли. Той е допълнил стилния си тоалет с черна шапка и черни слънчеви очила. 27-годишната Дженър също носи черни слънчеви очила, но е избрала да покаже дългите си крака в минипола на Gucci и тренчкот, под който носи бяла риза.

Видеоклип, публикуван в профила на Gucci, също показва, че влюбените предпочитат да синхронизират облеклото си – и двамата са облечени изцяло в черно, докато прекосяват летището, носейки модели от последната колекция за пътуване на бранда.

Дженър и Bad Bunny за първи път предизвикаха слухове за любов между тях през февруари т. г., когато бяха забелязани да напускат един и същи ресторант в Бевърли Хилс, Калифорния.

Не след дълго моделът и рапърът започнаха да ходят на интимни срещи заедно, а освен това бяха заснети на опера, на конна езда и дори се появиха в комплект на мач на „Лейкърс“.

През август те бяха забелязани да се прегръщат на концерт на Дрейк, в компанията на сестрата на Кендъл – Ким Кардашян, която също се наслаждаваше на шоуто от тяхната VIP ложа. Въпреки че Дженър и Bad Bunny не крият своята връзка, музикантът даде да се разбере, че няма намерение да издава подробности за отношенията им пред света.

„Другите не знаят как се чувствам, не знаят как живея, не знаят нищо за мен и аз наистина не искам да знаят“, каза той в интервю за Vanity Fair, добавяйки че статусът на връзката му е „ясен“ за семейството и близките му и това е напълно достатъчно.

Bad Bunny заключи: „Наистина не се интересувам да изяснявам нещо на когото и да било, защото нямам ангажимент да изяснявам личния си живот на хората.“

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари