IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ричард Гиър не се възприема за секссимвол

3 октомври 2023 11 00

Актьорът заплаши тв водеща със съд за етикетиране

Снимка: Getty

Интересна сцена се разигра в телевизионно шоу с участието на актьора Ричард Гиър. 74-годишната американска звезда никак не хареса идеята да бъде наричан „секссимвол“, че дори заплаши да съди токшоуто Aspel and Company, в което беше наречен по този начин. За това говори водещият на програмата Майкъл Аспел.

Говорейки пред The Mail Online миналата събота, 90-годишният Аспел разкри подробности зад кулисите за това как актьорът се появи в шоуто си през 1989 г.

„Когато Ричард Гиър дойде в шоуто, аз го представих и накрая казах: „Той направи това, той направи онова“ и използвах израза „секссимвол“, каза Аспел.

„След интервюто неговият агент ни се обади и каза, че ако не премахна този секссимвол, те ще говорят с адвоката си за това“, добави той.

Според Аспел звездата от „Чикаго“ и „Хубава жена“ не искал да бъде известен като „секссимвол“. Той се притесняваше от този етикет, защото противоречи на религиозните му вярвания. „Беше много странно. Той взе това много сериозно, защото направи много за народа на Тибет“, споделя телевизионната водеща.

Ричард Гиър има множество отличия за участието си в киното, като предимно ролите му са в романтични филми. Сред най-известните са „Хубава жена“, „Офицер и джентълмен“, „Булката беглец“, „Ще танцуваме ли“, „Есен в Ню Йорк“, „Първият рицар“ и др.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари