IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-накрая: Джош Дюамел разкри причината за развода си с Фърги

5 октомври 2023 10 40

В момента актьорът очаква бебе от новата си съпруга

Джош, Фърги и сина им през 2016 г.; Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джош Дюамел за първи път разкри откровено каква е била истинската причина той и бившата му съпруга – попзвездата Фърги, да се разведат. „Нямаше нищо лошо в нашите отношения“, обясни актьорът в предаването In Depth With Graham Bensinger в сряда.

„Прекарахме си страхотно време заедно. Мисля, че някак се надраснахме един друг, а и имахме много различни интереси.“

Дюамел беше женен за изпълнителката на London Bridge в продължение на осем години, преди двамата да се разделят през 2017 г. Джош споделя, че основният проблем в брака им е бил, че той самият не е обичал светлината на прожекторите, а за нея е било точно обратното – общественото внимание ѝ е харесвало.

„Не мисля, че някога съм се чувствал комфортно с известността. Просто не съм човек, който се чувства удобно на червени килими. Не обичам да правя всички онези холивудски неща“, казва той.

В даден момент от връзката им 50-годишната звезда от „Трансформърс“ си припомня, че е липсвала простотата в живота им с Фърги. Джош се е опитал да убеди бившата певица от групата Black Eyed Peas да се преместят в родния му щат Северна Дакота, но тя не го е подкрепила.

50-годишният Джош е мечтаел за живот в Средния Запад, но той не е бил подходящ за 48-годишната Фърги, която е родена и израснала в Южна Калифорния.

„Не изпитвам лоши спомени от това. Наистина имам голям късмет, че тя е мил човек“, добавя актьорът, който има един, 10-годишен син – Аксел от връзката си с блондинката като двамата си споделят попечителството над момчето.

Откакто разводът им беше финализиран през 2019 г., Дюамел и Фърги успяха да запазят приятелските си отношения в името на детето си. В същото време звездата от „Такъв е животът“ наистина се завърна към корените си като се върна да живее в Северна Дакота, където си купи къща на езерото.

„Наличието на това място тук почти помага на кариерата ми, защото мога да се върна към истинското си аз“, казва Дюамел за живота си далеч от Холивуд.
Миналата година, през септември, Дюамел се ожени повторно за 29-годишната Одра Мари след 3-годишна връзка. Одра е бивша кралица на красотата и е родом от Северна Дакота.

Наскоро двамата с Джош обявиха, че очакват първото си дете заедно със сладка публикация в Instagram. Те написаха: „Бебе Дюамел се очаква скоро“, като Мари публикува и снимка от ултразвук.

Новината за бебето на двойката получи подкрепата и на бившата съпруга на Дюамел – Фърги, която изрази своите добри пожелания с думите: „Наистина се радвам за вас много. Аксел няма търпение да стане по-голям брат“, коментира тя поста на Мари.

Що се отнася до любовния живот на Фърги, тя не е била забелязвана публично да излиза с друг мъж след раздялата си с Дюамел.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари