IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Илон Мъск съди Граймс, дни преди още тя да го направи

12 октомври 2023 17 50

И всичко това – за децата

Снимка: БГНЕС

Илон Мъск тайно е завел дело срещу бившата си приятелка, певицата Граймс, за разрешаване на родителските права на трите им деца. Това показват наскоро публикувани съдебни документи. Това се случва малко преди самата тя да се захване да съди бизнесмена Мъск.

В петиция, която той е подал в Тексас, Илон изисква да стане законен родител на синовете X Æ A-Xii и Tau Techno Mechanicus, както и на дъщерята Ex Dark Sideel.

Магнатът твърди, че е имал „виртуална грижа и контрол върху всяко дете от момента на раждането“, отбелязвайки по-специално, че грижите се извършват в Тексас, където той е пребивавал шест месеца.

Илон обвинява Граймс, чието истинско име е Клеър Буше, в „опит за заобикаляне на юрисдикцията“ на съда в Тексас. Съвсем наскоро тя се обяви за нерезидент на държавата, за да забави процеса.

Илон добавя, че иска да сключи писмен договор с певицата. Ако обаче Граймс не се съгласи на споразумение, Мъск възнамерява да стигне докрай и да поиска официална съдебна заповед.

Освен трите деца от Граймс и близнаците от Шивон, Илон Мъск има още шестима наследници от бившата си съпруга Жустин Мъск.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари