IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След флирта с Леонардо ди Каприо, Джиджи Хадид се забавлява с Брадли Купър

10 октомври 2023 16 30

Моделката вече на няколко пъти бе забелязана в компанията на бившия на Ирина Шейк

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Джиджи Хадид определено има вкус за мъже – от Леонардо ди Каприо премина към Брадли Купър. 

Моделката, която има дъщеря от бившия си приятел Зейн Малик, цяло лято бе обсъждана не заради успехите си в кариерата, а заради предполагаемата ѝ връзка с един от най-желаните мъже в Холивуд. Хадид на няколко пъти бе забелязвана в компанията на Лео ди Каприо, като двамата така и не потвърдиха или не отрекоха слуховете за романтика. Сега, когато лятото приключи, флиртът им също стигна своя край, но това не означава, че Хадид се е отказала от холивудските красавци. 

Наскоро 28-годишната моделка бе забелязана на вечеря с Брадли Купър, а след това папараци ги уловиха да се прибират заедно в Ню Йорк след уикенд извън града. Снимките, публикувани в социалните мрежи, показват Брадли зад волана, а до него седи Джиджи, като и двамата не се крият от камерите. Моделката носи черни дънки и кремав пуловер, а Купър е облечен със сини дънки, синя тениска, шапка и слънчеви очила. 

Според източници, в момента актьорът и моделката се опознават и отношенията им не са сериозни. 

„Те се забавляват. Тя е независима, заета и дните ѝ са изпълнени с множество отговорности, така че не виждам нещо по-сериозно да се случи за момента“, казва близък до Хадид. Той обаче допълва, че моделката от дълго време си е харесвала Купър и е готова да премине границата на флирта с 48-годишния актьор. По думите му, двамата имат много общи неща и е съвсем нормално отношенията им да се развият в романтична посока. 

Вътрешният човек споделя, че Джиджи и Брадли могат да си говорят по множество теми, включително отглеждането на дете с бивша любов, натоварените графици и живота под светлината на прожекторите. Също така Хадид има желание да изпробва таланта си в Холивуд, така че това е още една точка, по която с Купър могат да се сближат. 

Джиджи Хадид откровено за отглеждането на дете с бившия си приятел Зейн Малик

Заедно ли са? Лео ди Каприо и Джиджи Хадид породиха слухове, че са двойка

Джиджи Хадид за специалната връзка с 2-годишната си дъщеря

Последната известна връзка на Брадли Купър бе с Ирина Шейк, от която той има и 6-годишна дъщеря – Леа. Двамата започнаха да се срещат през 2015 година, а се разделиха две години по-късно, но запазиха приятелството си. През август бившите влюбени дори заминаха заедно на почивка в Италия, където взеха и дъщеря си. Тогава източник сподели, че Ирина и Брадли се разбират чудесно и се опитват да направят всичко възможно, за да може Леа да е щастлива. 

От своя страна, Джиджи Хадид има 3-годишна дъщеря – Кай, от връзката си със Зейн Малик. Двамата се разделиха през октомври 2021 година след шестгодишна връзка. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари