IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Chernomore Start.bg Posoka Boec

Диетата на Крис Хемсуърт: Готвачът му разказва как актьорът се готви за роля

13 октомври 2023 10 40

Звездата от „Тор“ яде много месо и зеленчуци

Снимка: БГНЕС

За по-голямата част от актьорите хранителният режим е от особено значение, когато приемат да изпълнят определена роля. 

За да изпълни ролята на американския боксьор Джейк Ла Мота във филма „Разяреният бик“ от 1980 г. на Мартин Скорсезе, Робърт де Ниро качва 25 килограма. Той признава, че това е най-трудната роля в живота му, затова пък му носи и отличието „Оскар“. Това е втори за кариерата на актьора, който печели първата златна статуетка за поддържаща роля в „Кръстникът“ 2.

Примери за актьори, напълнели или отслабнали за роли са много. Сред тях е и Крис Хемсуърт, изпълнил ролята на Тор: Богът на гръмотевиците.

Крис в момента си е дал малко почивка от киното, но преди това доста се е потрудил за не една роля, в която е трябвало да качва или да сваля килограми.

За това как е бил подлаган на диета, разказва личният му готвач – Серджо Перера, който се грижи за храненето на актьора от 10 години. 

Кулинарният специалист помага на Хемсуърт да наддава и отслабва за различни роли. Наскоро готвачът сподели тайните за диетата на холивудската звезда.

Според Серджо, актьорът се нуждае от много протеини. По думите му, Крис яде много месо и зеленчуци. „Когато става дума за изграждане на мускули, той просто ги поддържа чисти, като използва много барбекю и го подкрепя със здравословна средиземноморска кухня със зехтин“, каза Перера.

Освен това специалистът веднъж е принудил актьора да яде голямо количество салата, състояща се от сурови и варени зеленчуци, ферментирали храни, ядки, семена и здравословни мазнини. 

В същото време е било изключително важно Хемсуърт да яде и риба.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари