IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тейлър Суифт озадачи феновете си с фалшив боб на премиерата на филма си

13 октомври 2023 17 50

Още на другия ден звездата се появи с дълга коса на мача на гаджето си Травис Келси

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт озадачи феновете си, появявайки се с фалшива къса прическа – леко къдрав боб на премиерата на филма си Eras Tour в сряда. Ден по-късно обаче певицата се появи с дълга конска опашка, за да аплодира любимия си на неговия последен мач.

Почитателите на попзвездата могат да се успокоят, тъй като някои от тях наистина повярваха, че Тейлър е скъсила драстично косата си на световната премиера на нейния концертен филм, на която тя се появи в компанията на колежката си Бионсе. Суифт и 42-годишната  Бионсе започнаха своите турнета Eras и Renaissance по-рано тази година, но докато това на втората приключи, това на Тейлър ще продължи още цяла една година – до ноември 2024 г.

„Тейлър изглеждаше зашеметяващо снощи, но щях да получа сърдечен удар, след като я видях с къса коса“, написа един „суифти“ фен в Twitter.

Друг призна, че никак не е харесал късия боб на 33-годишната звезда, а трети, по-досетлив, попита: „Къде отиде косата на Тейлър? Как ѝ е направен този изкуствен боб?“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Иначе повечето хора похвалиха Тейлър за избора ѝ на рокля за нейното специално събитие. Тя се появи в мечтателна дълга рокля от дантела в нежно син цвят, дело на дизайнера Oscar de la Renta.

Изпълнителката на „Cruel Summer“ буквално приличаше на Пепеляшка във въпросната рокля с флорални изрезки и деколте без презрамки, чиято цена е 11 990 щатски долара. Суифт беше допълнила визията си с две диамантени гривни и подходящо колие, всички от бранда Cartier.

Колкото до прическата на Суифт, тя и преди е фалшифицирала дължината на косата си за наградите MTV VMA през 2013 г., когато също се появи с по-къса прическа. 

Хубавото е, че привидно късите кичури на Тейлър от сряда изчезнаха в четвъртък, когато тя се появи отново с дългата си коса – нейна запазена марка за мача на Травис и неговия отбор „Канзас Сити Чийфс“. Подходящо за спортното събитие певицата беше вързала дългите си руси коси на конска опашка, с която се появи на стадион „Ароухед“ в Мисури.

Тимът на Келси спечели домакинския си мач срещу „Бронкс“ с краен резултат 19-8. Това беше третият път, в който носителката на „Грами“ изгледа лично играта на звездата от НФЛ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @glamfendi

А по отношение на небесносинята  рокля на Суифт, тя е само част от поредица от сини тоалети, с които изпълнителката се появява напоследък. Тази нейна визия и естетика съответства на стилистиката на нейния албум „1989 (Taylor’s Version)“.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари