IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Траволта и дъщеря му отдадоха почит на покойната Кели Престън

16 октомври 2023 18 00

Актрисата щеше да навърши 61 години

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джон Траволта и дъщеря му Ела отдадоха почит на покойната Кели Престън навръх 61-ия ѝ рожден ден. 

В края на миналата седмица 69-годишният актьор сподели красива снимка от миналото, на която съпругата му позира за фотосесия. Престън е легнала по корем на леглото и гледа право в камерата, подпирайки главата си на едната ръка. Русата ѝ коса е разделена на път и се спуска свободно по раменете. Загадъчната усмивка на Престън е налице, а леките трапчинки също се забелязват. 

„Честит рожден ден, Кели! Обичаме те!“, написа Траволта под снимката, която предизвика коментарите на множество известни личности. Шарън Стоун остави няколко емотиконки с влюбени човечета, докато Джоуи Лорънс написа: „Определено“, а Сами Хагар отбеляза, че Престън завинаги ще остане представител на Везните. 

Освен че добави няколко емотиконки на сърца под публикацията на баща си, 23-годишната Ела също сподели снимка от миналото с майка си. На кадър малката Ела е прегърнала здраво Кели с едната си ръка, а двете седят пред масата, на която е поставена торта с огромна свещ, забита по средата. 

„Честит рожден ден, мамо, ти ме вдъхновяваш всеки ден!“, написа Ела. 

Под публикацията на младата актриса продуцентката Кимбърли Карико сподели трогателна история относно „земната“ Престън. „Една година снимахме фотосесия за филмовия фестивал в Санк Петербург, когато фотограф изпусна капачката на фотоапарата си, а майка ти веднага се спусна, за да я вдигне и да му я подаде“, написа тя. 

Джон Траволта почете Кели Престън на Деня на майката

Звездно дуо: Джон Траволта се появи в музикалния клип на дъщеря си

Джон Траволта към съпругата си: Много ни липсваш!

Във втори коментар Карико каза, че по време на друг филмов фестивал, Престън е казала на всички да си тръгнат по-рано, защото в този ден имала рожден ден. „Колко прекрасно беше, че във време, когато може да постави кариерата си на първо място, тя избра семейството, тя избра теб! Тя те обичаше безкрайно!“, пише продуцентката. 

„Тя беше мила с всеки, с когото се запознае. Научи ме как да позирам за снимки... беше мил, прекрасен и безценен човек. Дано да я олицетворяваш цял живот. Тя беше като пеперуда. Нейната красота беше видима и искрено докосваше всеки по начин, който не може да бъде забравен“, пише още Карико. 

Кели Престън, която се омъжи за Джон Траволта през 1991 година, почина от рак на гърдата през 2020 година, когато беше на 57 години. Освен Ела, двойката споделя 12-годишен син Бенджамин и покойният Джет, който се ражда през 1992 година, но умира през 2009 година. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари