IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Имиджът на принц Хари е позитивен само заради кралското семейство

17 октомври 2023 17 50

Херцогът на Съсекс все повече се отдалечава от роднините си във Великобритания

Снимка: БГНЕС

Принц Хари не може да има положителен публичен имидж без кралското семейство. Популярността на херцога на Съсекс рязко спадна през последните години, особено след оставката му през 2020 г.

Според експерти, Хари е „напълно унищожил“ възприятието си за публичен имидж: „Семейство Съсекс са толкова непреклонни, че искат само да подобрят собствения си публичен имидж. За съжаление, колкото повече се стремят към това, толкова повече всъщност се провалят.

Така идват предположенията, че популярността на Хари през годините се дължи на връзката му с кралското семейство: „Те наистина спасиха публичния му имидж, защото откакто си отиде и остана сам със съпругата си Меган Маркъл, той беше напълно унищожен. И това просто показва, че понякога да отстояваш хора, с които не си съгласен, е повече благословия, отколкото проклятие.“

Раздорът между херцозите на Съсекс и кралското семейство се увеличават с годините. Дори в момента се обсъжда нов проблем. Принц Уилям подозира Меган Маркъл в кражба на кралски бижута.

За сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през 2017 г. кралското семейство подари два диаманта от личната колекция на принцеса Даяна.

Две години след тържеството обаче пръстенът с тези бижута претърпя промени. Продуктът стана по-тънък и спретнат, което предизвика недоволството на роднините на принц Хари.

Освен това принц Уилям изрази опасения, че Меган може да се отърве от тези сувенири на лейди Ди, които са толкова скъпи за него и цялото кралско семейство. По-големият брат на принц Хари се чуди „къде са липсващите диаманти на Даяна“, казва източник.

„И може да се каже, че това предизвика тревога в двореца. Принц Уилям каза чрез общи приятели, че иска да знае какво се случва. Това, че не знае къде се намират, тревожи Уилям“, каза вътрешен човек.

Загрижеността на принца на Уелс идва от факта, че херцогинята на Съсекс е спряла да се появява публично с пръстена. 

Експертът по кралски бижута Бен Робъртс твърди, че решението на Меган да подобри бижутата всъщност показва, че тя е „отдадена майка“. 
„Липсващият годежен пръстен на Меган предизвика много спорове през последните месеци, но истинската причина, поради която тя носи много по-консервативен пръстен, е доказателство за практичния ѝ подход като филантроп и преди всичко отдадена майка“, каза той.

Все пак се появи и тема, която да обедини двамата братя. Двамата еднакво негативно реагираха на странното изображение на принцеса Даяна в The Crown

Принц Хари и принц Уилям може официално да отговорят на „странното“ изображение на покойната принцеса Даяна в следващия сезон на The Crown на Netflix.

Синовете на лейди Ди може да са принудени да коментират „странния“ начин, по който сериалът е избрал да изобрази майка им. Наскоро беше разкрито, че покойната принцеса ще бъде видяна като призрак в сцена в предстоящия последен сезон на The Crown.

Описвайки сцената като „напълно безвкусна“, кралският експерт Ричард Фицуилямс каза: „Жалко е, че някой (създателят на шоуто Питър Морган) с уменията си намали това, което несъмнено е трагедия, до нещо, което той много добре знае, че ще бъде противоречиво.

Идеята, че той е решил да въведе призрачната фигура на майката на принц Уилям и Хари в историята, очевидно е лош вкус и цялата концепция, независимо какво казва или прави призракът, изглежда напълно странна.“

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари