IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ответен удар: Ребека Лус заяви, че е видяла Дейвид Бекъм в леглото с модел

24 октомври 2023 08 30

По време на нейната афера с бившия футболист

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ребека Лус, жената, която е имала предполагаема афера с Дейвид Бекъм в началото на 2000-те години, заяви пред вестник Daily Mail Sunday, че е открила бившия футболист в леглото с друга жена.

Бившата лична асистентка на Бекъм твърди, че е била на парти с тогавашния играч на „Реал Мадрид“, който по едно време се е покрил с испански модел. „Беше болезнено“, казва 46-годишната Лус, докато си спомняше за партито в дома на футболната легенда Роналдо Назарио на 22 септември 2003 г.

„Имаше прекрасна храна, самба група от Бразилия и скъпо шампанско.“ Нощта обаче претърпяла обрат, когато съпругата на Дейвид, Виктория Бекъм, е звъннала на мобилния ѝ телефон разстроена. „Тя беше ядосана, защото е звъняла на Дейвид, а той не ѝ е вдигал“, обясни Ребека. „Казах ѝ, че не знам къде е, а тя ми отговори: „Не затваряй, отиди и го намери“, продължи тя.

След това Ребека влиза в къщата, качва се по стълбите и вижда двамата бодигардове на Дейвид пред една врата. Холандската красавица казва на охраната на футболната звезда, че съпругата му е на телефона и че иска да се чуе  с него, а един от бодигардовете моментално „влиза“ в спалнята.

„Видях на заден план манекенката, легнала на леглото. Видях, че е спалня и побеснях“, спомня си Лус, която по това време също се изживява като любовница на футболиста. „Бодигардът излезе от стаята заедно с Дейвид, а аз просто го погледнах, дадох му телефона и му казах „Жена ти е“, твърди Лус.

Ребека обясни още, че бившият капитан на националния отбор на Англия е говорил тихо с попзвездата от Spice Girls, преди да върне телефона си на Лус. „Бях толкова наранена“, казва тя, намеквайки че едва тогава е разбрала, че не е единствената сексуална забежка на Бекъм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

„Тогава си помислих, че съм пълна глупачка“, продължи тя. „Но той ме хвана, впи ноктите си в мен и аз бях на негово разположение.“

В крайна сметка и преди, и сега Дейвид отрича всички обвинения в изневяра, които е получавал през годините. Лус за първи път разкри предполагаемата си афера с женения спортист в ексклузивно интервю от 2004 г.

Тогава Бекъм отрече твърденията на Лус и на още няколко други жени, които твърдяха, че са били романтично обвързани с него, след като той вече е бил женен за Виктория.

„Не знам как успяхме да преодолеем всичко това, честно казано“, казва Дейвид в документалния филм на Netflix „Бекъм“, който беше пуснат по-рано този месец. „Виктория е всичко за мен. Беше невероятно трудно да я видя наранена, но ние сме бойци. Трябваше да се борим един за друг и за семейството си. Това, което имаме, си струваше борбата“, допълни той.

Лус, която сега е медицински асистент и живее в Норвегия със съпруга си и двете им деца, казва че е решила да говори за отношенията си с Бекъм отново след толкова много години, най-вече, за да се защити.

Тя заяви, че не ѝ харесва Дейвид да се прави на жертва, а тя да излиза лъжкинята, при положение, че той е съгрешил.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари