IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили Блънт е „отвратена“ от себе си заради обидни коментари към сервитьорка

26 октомври 2023 11 00

Актрисата си спомни за изказване, което е направила през 2012 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Емили Блънт се извинява за коментари от 2012 година, които е направила в предаване, използвайки обиден език. 

Фенове на актрисата наскоро откриха видео в YouTube от изявата ѝ в шоуто на Джонатан Рос във Великобритания през септември 2012 година, в което тя говори за сервитьорка, наричайки я „огромна“ докато си спомня за свободното си време в Америка между снимките на филма Looper. 

„Просто трябваше да коментирам това веднага, тъй като не мога да си затворя устата от недоумение какво съм казала преди 12 години. Отвратена съм от себе си, че бих казала нещо толкова безчувствено, обидно и несвързано с каквато и да е история, която съм опитвала да разкажа в шоуто“, казва Блънт в официално съобщение до медиите. 

Тя допълва, че винаги се е смятала за човек, който не би наранил другите, така че все още не може да си обясни какво я е накарало да изрече онези думи през 2012 година. Казва, че цялостният коментар е в пълен разрез с нещата, в които вярва и които се опитва да проповядва на света и на своите деца. „Но все пак се е случило и съм казала всички тези неща, за което се извинявам за болката, която съм причинила. Достатъчно зряла съм била, за да се държа по-адекватно“, казва още актрисата. 

Във видеото Блънт си спомня за вечеря в местния ресторант Chilli по време на снимките на филма Looper в Америка. Говорейки за преживяването си там, тя казва „Ако отидете в Chilli, ще видите колко много от нашите американски приятели са огромни. Момичето, което ми сервираше, беше огромно“, казва тя, добавяйки че сервитьорката веднага я е разпознала. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopCulture (@popculture)

Във филма Looper Блънт си партнира с Джоузеф Гордън-Левит, Брус Уилис и Пол Дано. Във видеото от предаването актрисата обяснява и как се е научила да цепи дърва заради ролята си, демонстрирайки уменията си пред водещия Джонатан Рос. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари