IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Той като жираф, тя като модна икона – Джъстин и Хейли продължиха с некоординираните тоалети

1 ноември 2023 08 30

Вижте как звездите в Холивуд отбелязаха Хелоуин

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джъстин и Хейли Бийбър решиха да не се обиждат на критиките, че често носят некоординирани тоалети, а напротив – вдъхновиха се от тях за хелоуинските си костюми тази година. 

Съпрузите бяха част от няколко партита в Холивуд през последните дни, с които се отбеляза страшният празник, като се показаха като хора с голямо чувство за хумор, продължавайки да се обличат така, сякаш не живеят в една къща и не си говорят. И този път Джъстин и Хейли бяха заложили на тотално различни костюми, вместо да се допълват, както го направиха повечето влюбени двойки. 

29-годишният изпълнител облече оунзи на жираф, комбинирано със слънчеви очила и шапка с козирка на Balenciaga. Той също така носеше две верижки със златни и сини висулки на гъби, както и кафяво-бели маратонки. 

На съвсем другия полюс беше съпругата му Хейли, която се изяви като истинска модна икона, но някои потребители в социалните мрежи я сравниха със съпругата на Кание Уест – Бианка. Моделката носеше черна къса латексова рокля, комбинирана с кожено яке в същия цвят и токчета с остър връх. Носейки чанта тип клъч, Хейли допълни визията с една гривна на глезена, чифт тесни тъмни слънчеви очила и шапка тип балаклава с котешки уши.

Споделяйки снимка на облеклото си в своята история в Instagram, г-жа Бийбър бе затворила очи и поставила едната си ръка зад гърба, докато вдигаше другата, показвайки тюркоазените си нокти и пръстена с буквата „B“ в чест на фамилията си. 

Това е поредната хелоуинска изява на семейство Бийбър, след като те присъстваха на парти в събота вечер. Тогава двамата се превъплатиха в Бам-Бам и Пебълс Флинстоун от „Семейство Флинстоун“. Докато Джъстин беше без риза, носейки черно-жълта шапка с космати животински щампи, увити около кръста му, Хейли беше облечена с червена перука, вдъхновена от прическата на Пебълс, зелен потник и лачена пола в синьо и корал

В петък пък Джъстин бе сам на партито на Ранди Гербер и Синди Крауфорд, за което се премени във водолаз, носейки шнорхел и плавници. 

Говорейки пред GQ Hype по-рано през месеца, Хейли сподели, че намира обществената реакция относно некоординираните ѝ визии с Джъстин за „много забавна, защото виждам как толкова много се интересуват от тази тема. Той може да носи големи панталони за вечеря, а аз да нося малка рокля, просто защото така се чувстваме удобно“

Моделката е категорична, че нито тя, нито Джъстин избират дрехите си, за да угодят на папараците или феновете, а просто търсят нещо, в което ще се чувстват комфортно и ще могат да прекарат цяла вечер без притеснение. 

Партито на Кендъл Дженър разкри годежа на Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Друго парти в Лос Анджелис за Хелоуин бе това на Кендъл Дженър. Моделката, която се комбинира със сестра си Кайли за празника, посрещна множество звезди в известния хотел Chateau Marmont, а сред гостите бяха Били Айлиш, Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

21-годишната Айлиш беше забелязана с червена перука, каубойска шапка и изкуствена пушка, пристигайки на партито с приятеля си Девън Лий Карлсън. Певицата носеше синьо-бяла блуза на каре, класически каубойски колан и чифт кафяви панталони, очевидно вдъхновявайки се от Дивия Запад. 

От своя страна, Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц пресъздадоха трилъра на Роман Полански „Бебето на Розмари“, като актьорът беше облечен в светлосиньо оунзи с бяла шапчица, а приятелката му носеше бяла дълга нощница и изкуствен нож, влизайки в ролята на героинята на Миа Фарлоу. В нощта на Хелоуин Кравиц показа и масивен пръстен, с който потвърди слуховете, че е сгодена за Тейтъм след двугодишна връзка. 

Меган Фокс и Machine Gun Kelly се появиха в обичайния си стил, координирайки тоалетите си. Този път певецът имаше грим по цялото лице, черна перука и черни пера, допълващи изцяло черното му облекло, докато актрисата носеше ученическа пола, блейзър и бяла риза с яка и червена вратовръзка. Всичко това беше допълнено от тетрадка, на която пишеше Death Note – заглавието на филма, който вдъхновява костюмите. 

Наталия Брайънт, дъщерята на покойния Коби Брайънт, също беше сред поканените, появявайки се в изцяло бял тоалет на балерина, напомняйки за героините от „Черния лебед“. Тя бе облечена с пачка и шапка от пера, пресъздавайки ролята на Натали Портман от филма, спечелил „Оскар“. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Кралят на рокендрола, Елвис Пресли, се появи благодарение на Патрик Шварценегер, който бе облечен в бял гащеризон с бродиран орел на гърдите. Синът на Арнолд позира пред камерите, правейки знак за мир с двете си ръце, носейки бели слънчеви очила и прическа, която досущ прилича на тази на покойния Елвис. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари