IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди Клум се превърна в многолик паун за Хелоуин

2 ноември 2023 10 30

Моделката ни напомни защо е кралицата на празника

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кралицата на Хелоуин е само една и нейното име е Хайди Клум.

Във вторник, 31 октомври, 50-годишната моделка пристигна на ежегодната си празнична вечер и за пореден път не разочарова с костюма си. По стара традиция, Клум пази в тайна дегизировката си, за да може напълно да изненада и впечатли феновете си. Спокойно можем да кажем, че целта ѝ е изпълнена. Тази година Хайди реши да се преобрази в паун, за което ѝ трябваше помощта на още няколко човека. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Позирайки на червения килим преди партито в Ню Йорк, моделката и целият ѝ цветен антураж се наредиха един върху друг, почти като номер от Цирк дю Солей, за да се превъплътят в голямата и красива птица. В центъра бе Клум, носейки кобалтовосин костюм, допълнен от красива птича маска с фино изработен клюн. Останалите около нея бяха облечени в зелени тоалети, за да имитират перата на пауна

Клум даде кратко интервю от червения килим, в което сподели за вдъхновението си зад тазгодишния костюм. 

„Исках да направя нещо с много, много хора. Исках да имам голям антураж и всички да се превърнем в едно цяло. В ума ми изскачаше единствено паун“, казва тя. Допълва, че е летяла до Монреал, за да разбере как точно да подреди хората си, за да изглеждат като пера. Съпругът ѝ, Том Каулиц, се появи на червения килим като яйце. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

Останалите звездни гости на партито за Хелоуин бяха Рейчъл Зиглър, Ice-T и Коко, Тейлър Лаутнър, Тей Дом и много други. 

Хайди Клум споделя, че костюмът ѝ се изработвал цяла година. На всеки 31 октомври тя организира звездно парти за Хелоуин, като на следващата сутрин започва да измисля дегизировката си за следващата година. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Моделката е известна с драматичните усилия, които полага за празника – от това да се научи да ходи на кокили до преминаването през часове на дегизиране. Докато Клум някога сама си правила прическата и грима, сега тя има цял екип, който да ѝ помага. През годините е била труп, възрастна дама, принцеса Фиона от Шрек и много други образи. 

„Винаги се опитвам да намеря нещо, което хората обикновено не биха избрали“, казва Клум по-рано тази година. 

Деним с пухчета – в парти визията на Хайди Клум

Хайди Клум показа колко прилича на майка си

Урок по самоувереност и себелюбие – Хайди Клум отново позира гола

Миналата година Хайди се завърна подобаващо на хелоуинската сцена, след като прекъсна партитата си за две години заради пандемията от коронавирус. Тогава тя се превъплъти в огромен червей от глава до пети, като единственото нещо, което се виждаше от тялото ѝ, бяха очите и устата. Сред другите ѝ незабравими костюми попадат Джесика Рабит през 2015 година, който изискваше обширни протези. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by welcome (@welcome.jpeg)

Постепенно Клум превърна Хелоуин в интерактивно преживяване. През 2019 година тя сподели своя процес на подготовка, като се подложи на трансформация пред очите на минувачи в Ню Йорк. Тя седна зад стъклена витрина на книжарница, като процесът бе документиран и за хората, които не успяха да присъстват. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

пенка ( преди 8 месеца )