IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Момче или момиче – Майкъл Фелпс и съпругата му разкриха пола на четвъртото си дете

3 ноември 2023 10 40

Двамата вече имат три момчета

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Съвсем скоро семейството на Майкъл и Никол Фелпс ще бъде съставено от шестима членове, но дали майката ще продължава да живее в мъжко царство или най-накрая ще получи женска подкрепа?

След като олимпийският рекордьор и бившата Мис Калифорния обявиха по-рано през седмицата, че очакват четвърто дете, сега те разкриха и какъв ще е полът му. Мъжката доминация продължава и Никол ще роди поредно момче през следващата година. Според бъдещите родители, датата на раждане трябва да се пада през февруари. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Phelps (@m_phelps00)

„Бих се радвала да даря Майкъл с дъщеря, за да може той да изгради онази връзка баща-дъщеря, която аз изпитах в моето детство. Но силно вярвам, че получаваш това, което си заслужил, така че съм много развълнувана да имам още едно момче“, каза Никол в предаването Today. 

Бъдещата майка допълва, че понякога ѝ е трудно да чува коментари, че има нужда от момиче у дома, отговаряйки че се чувства напълно задоволена от мъжката компания, която я посреща всеки ден след работа. 

Майкъл и Никол споделиха на 30 октомври, че очакват четвърто дете, публикувайки серия от снимки в социалните мрежи, на които се вижда наедрялото коремче на миската. В колекцията бяха събрани моменти от последните седмици на семейството, включително присъствие на съпрузите на футболен мач, където двамата позират на терена, а Никол е прегърнала коремчето си

За да спре задаващата се вълна от въпроси относно състоянието си, бъдещата майка написа още в описанието, че съмненията на феновете са правилни и тя наистина е бременна. 

Никол споделя в интервюто си за Today, че е разбрала за бременността, след като отива на преглед за главоболие и информира лекаря, че цикълът ѝ трябва да започне след два дни. Когато той ѝ казва за всеки случай да си направи тест за бременност, тя си помислила, че няма шанс отново да е бременна. Предположенията ѝ обаче се оказват грешни и съвсем скоро Никол ще роди още едно дете. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Phelps (@m_phelps00)

Въпреки че Майкъл бил развълнуван още от първия момент, съпругата му признава, че ѝ е било необходимо известно време, за да осмисли бременността. Казва, че е щастлива, но знае, че родителството идва с много изисквания.

„Вижте, аз съм майка и много добре знам за работата, която ще се изисква от мен. Лично вярвам, че е добре да жертвам две години от живота си за това бебе. Но също така сме много развълнувани. Не искам да го наричам изненада, защото той е желан. Той е бонусът, който не подозирахме, че ни липсва“, казва майката. 

Майкъл Фелпс срещу бяла акула: Кой печели дуела?

Как живее един шампион: Имението на Майкъл Фелпс

Майкъл Фелпс стана баща за първи път

Никол и Майкъл обаче не са единствените, които очакват с нетърпение появата на новия член в семейството. „Най-сладкото нещо е колко искрено развълнувани са момчетата да срещнат брат си. Да имам четири момчета ще бъде лудница, но също така прекрасно“, споделя моделката. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Phelps (@m_phelps00)

Семейството вече се радва на трима синове – 7-годишния Бумър, 5-годишния Бекет и 4-годишния Маверик, които често могат да бъдат видени в социалните профили на родителите си. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари