IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Момчетата на мама: Шерил Кроу мина с двамата си сина по червения килим

6 ноември 2023 10 40

Певицата и децата ѝ отпразнуваха въвеждането ѝ в Залата на славата на рокендрола

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Синовете на Шерил Кроу направиха рядка поява на червения килим, за да отпразнуват въвеждането ѝ в Залата на славата на рокендрола. 16-годишният Уайът и 13-годишният Леви се присъединиха към знаменитата си майка, когато тя получи специалната професионална чест.

61-годишната Шерил се появи със своите фенове номер 1 до себе си за този толкова  важен в кариерата ѝ момент, който се състоя със специална церемония в петък вечерта в Barclays Center в Бруклин, Ню Йорк.

Момчетата на Кроу изглеждаха доста пораснали, докато позираха за снимки заедно с известната си майка, като и двамата бяха стилно облечени в класически черни костюми, с бели ризи и кецове. Шерил изглеждаше също толкова добре, облечена в черна рокля с едно рамо и изрязан акцент на ханша.

Изпълнителката на Soak Up the Sun беше отличена заедно с няколко други музикални легенди, включително Миси Елиът, Шака Кан и Уили Нелсън. Тя откри шоуто, като изпълни дует с Оливия Родриго от нейния хит от 1996 г. If It Makes You Happy и по-късно беше въведена от приятелката си Лора Дърн.

Шерил с

Шерил с Лора Дърн и Оливия Родриго; Снимка: Getty Images

Колкото до синовете на Кроу, и двамата са осиновени. Тя приветства Уайът като новородено бебе през 2007 г., а през 2010 година осинови и брат му Леви. През 2017 г. сподели пред списание People, че да бъде тяхна майка е далеч по-важно за нея от всичките ѝ многобройни признания в кариерата. „Осиновяването на моите момчета – това просто беше най-голямото събитие в живота ми, което промени всичко – и наистина към по-добро“, каза тя тогава.

Тя също каза, че вярва, че тримата са били предназначени да бъдат семейство. „Бог ни събра заедно. Те знаят колко съм благословена да бъда тяхна майка“, каза тя пред списание Good Housekeeping за децата си.

По-рано тази година Кроу разкри, че и двете ѝ момчета имат музикален талант като нея самата, но каза, че към момента нямат стремежи да следват нейните стъпки. Все пак тя разкри, че и двамата взимат уроци по музика.

„Не знам дали някой от тях наистина иска да поеме тази кариера, но и двамата са музикални, а аз съм от онези отвратителни родители, които натякват: „Трябва да ходиш на пиано. Не ми спори за това“, сподели още тя пред People през февруари.

„Но моят 15-годишен, той има страхотен слух и може да свири наистина добре“, продължи тя за Уайът. „Но той иска да бъде морски биолог, така че не знам как да се конкурирам с този тип професия. Така че се радвам за него, нека да иде и да спаси рифовете. Това е, което той иска да направи.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sheryl Crow (@sherylcrow)

Кроу сподели, че обича да запознава синовете си с различни музикални жанрове, включително класиката. „Те просто си казват „Мамо, каква е тази стара музика?“ А после обикалят наоколо, тананикайки и пеейки. Освен това Уайът е страхотен басист точно като мен.“
 
След като публично заяви, че албумът Threads от 2019 г. ще бъде нейният последен, Кроу наскоро разкри, че има нов албум, готов за издаване, който не е официално обявен. Тя разкри повече подробности за проекта на церемонията в Залата на славата в петък вечер.

„Наистина съм развълнувана от това. Казах, че никога повече няма да правя записи, а написах куп песни, които исках просто да издам“, каза тя, отбелязвайки, че е решила, че не иска да продуцира албума сама, така че ще работи с продуцента Майк Елизондо.

Въпреки бляскавата им семейна нощ навън, Кроу призна, че синовете ѝ предпочитат да водят по-дискретен начин на живот. „За тях аз съм просто майка им“, каза певицата пред Page Six на събитието. „Ако се появя така облечена за друг случай, те няма да ме одобрят.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари