IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И звездите си имат пристрастия: Лео Меси се оказа фен на Малума!

7 ноември 2023 10 40

Вижте как великият футболист се забавлява на концерта на колумбийския изпълнител в Маями

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Култовият носител на осем златни топки Лео Меси се оказа фен на Малума! Великият спортист беше заловен да се забавлява отлично на концерта на колумбийския изпълнител в Маями, Флорида през първия уикенд на ноември. Въпреки че тълпата беше там, за да танцува в ритъма на най-големите хитове на Малума, все пак за посетителите на музикалното събитие беше неизбежно да не насочат вниманието си към аржентинския футболист, който пък видимо се наслаждаваше на шоуто. 

Меси рядко се появява на публични места и на събития, които не са свързани със спорт или са отвъд футболното игрище. Веднага щом се е разчуло, че футболната икона присъства на концерта, камерите са започнали да търсят Меси, вместо да снимат сцената, където Малума изпълнява своите оглавяващи класациите хитове. 

Изображенията, циркулиращи в социалните медии след тази нощ, показват Лео Меси, който в момента играе за „Интер Маями“, погълнат от музиката и атмосферата, създадени от колумбийския артист. Меси, известен с изключителните си умения на футболния терен, разкри друга страна от себе си, като се превърна в просто още един член на публиката, наслаждавайки се на еуфорията на шоуто. Неговият истински ентусиазъм от изпълнението на Малума беше очевиден, с очите му, вперени в сцената, без да пропуска нито един детайл от изявите на певеца.

Само преди няколко месеца Малума отдаде почит на футболната легенда, като го включи в музикалния си видеоклип към Trofeo. В това музикално видео виждаме Меси да демонстрира своята харизма заедно с Малума и Яндел.

Пресечната точка на спорта и музиката винаги е била вълнуващ и забавен аспект на популярната култура и появата на Лео Меси на концерта на Малума перфектно показа тази динамика. Меси буквално направи показно, че дори най-изтъкнатите спортисти могат да бъдат заклети фенове и да се отдадат на радостта и вълнението от музикално събитие на живо, както всеки друг посетител на концерт.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

Заслужава да се отбележи, че присъствието на Лео Меси на концерта дойде малко след като той получи осмата си награда „Златна топка“, което допълнително затвърди статута му на един от най-великите футболисти на всички времена.

Импровизираното посещение на Меси на концерта на Малума в Маями беше не само приятна изненада за феновете, но и разкри още малко за истинската персона на Лео и най-вече за преценката му на тема изкуство и хубава музика.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари