IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

57-годишният Патрик Демпси е най-сексапилният мъж на годината

8 ноември 2023 14 40

Той завладя сърцата на дамите с ролята си на д-р Дерек Шепърд в „Анатомията на Грей“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Преди почти две десетилетия Патрик Демпси влезе в домовете ни като мечтателния д-р Дерек Шепърд. С перфектната си усмивка, спокоен глас и готовност да направи всичко за своята любима Мередит Грей, той се превърна в идеал за мъж, съпруг и лекар, който все още е трудно да бъде победен. Въпреки че дълго време беше описван от феновете като най-красивия телевизионен актьор на нашето време, чак сега Демпси получава заслужената си титла

След като на няколко пъти присъства на страниците на специалния брой на списание People за най-сексапилен мъж на годината, сега звездата застава на корицата. Той получава короната, а феновете са възнаградени за своето търпение с една красива и гореща фотосесия. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

„Радвам се, че това се случва в този момент от живота ми. Хубаво е да те оценят и определено егото ми се събуди, но сега имам възможността да използвам платформата за нещо позитивно“, казва Демпси пред списанието. 

С новата си слава той ще се опита да насочи вниманието към важни за обществото проблеми, включително здравеопазването. Актьорът иска да привлече погледите към своя център, който основава в памет на покойната си майка. С него той подкрепя пациенти, болни от рак, и техните близки. Очевидно медицината и грижата за другия са в основата не само на екранния му герой, но и на истинската самоличност на Демпси.

Сред другите му страсти са да бъде отдаден мъж на съпругата си Джилиан, която е гримьорка и основателка на собствена линия за красота, както грижовен баща на децата им – 21-годишната Талула и 16-годишните близнаци Съливан и Дарби. В допълнение, Патрик намира време да се отдаде и на страстта си към състезателните автомобили. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Попитан какво е преминало през главата му, когато за първи път е разбрал, че е обявен за най-сексапилния мъж на годината, актьорът призна, че е бил шокиран, след което си помислил, че се шегуват с него и започнал да се смее. „Винаги съм бил на страничната линия, гледайки други хора да получават тази чест“, допълва той. 

Когато все пак му се напомня, че отдавна е смятан за един от най-големите чаровници в Холивуд, Демпси казва, че напълно е забравил за тази своя слава, така че егото му е в нормални граници. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Що се отнася до това как е реагирало семейството му, актьорът е категоричен, че децата му ще използват новата му титла, за да се подиграват с него и да измислят причини защо короната е трябвало да бъде връчена на друг. „Това е хубаво, защото ме карат да се смея, което ме подмладява“, допълва звездата. 

Патрик Демпси няма да се развежда

Дженифър Гарнър и Патрик Демпси флиртуват тайно

Патрик Демпси май се е отказал да се развежда

През декември Патрик ще покаже своите умения в автомобилните състезания с участието си в режисирания от Майкъл Ман филм „Ферари“, който получи право на излъчване и реклама, въпреки продължаващата стачка на актьорите в Холивуд. Актьорът влиза в ролята на италианския пилот от Формула 1 Пиеро Таруфи, признавайки че работата го е научила да поема рискове, но извън пистата. 

„Следях този филм от години, така че се обадих на Майкъл и му казах, че искам да съм част от него. Това ме научи, че ако наистина искаш нещо, трябва сам да си го вземеш“, казва Демпси. 

Сега актьорът научава, че хубавите неща наистина се случват на тези, които са склонни да чакат. Дори на 57 години, той получава честта, която феновете отдавна му приписват. А вие може да гледате най-сексапилния мъж на годината във „Ферари“, който излиза по кината на 25 декември. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари