IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тимбаленд защити Джъстин Тимбърлейк от Бритни Спиърс

9 ноември 2023 08 40

Нарече я „луда“

Снимка: БГНЕС

В края на октомври излязоха мемоарите на Бритни Спиърс, озаглавени „Жената в мен“. В книгата певицата разказва за личните си преживявания, които са били известни само на нейните близки, включително прекъсването на бременността ѝ от Джъстин Тимбърлейк.

Тимбаленд, близък приятел на Джъстин, изрази мнението си относно издаването на мемоарите, като нарече изявленията на певицата ненужни. 

Музикалният продуцент говори в Kennedy Center във Вашингтон в предаването Sounds Architects: A Producer Conversation. Той коментира ласкаво сътрудничеството си с Тимбърлейк. Но по различен начин изрази отношението си към Бритни Спиърс, наричайки я „луда“. „Тя полудява, нали? „Исках да се обадя и да кажа „Джей Ти, трябва да ѝ сложиш намордник“, заяви продуцентът.

Тимбаленд също предполага, че Бритни е искала да привлече вниманието на хората и не изключва финансовите интереси на Спиърс в този скандал.
„Знаеш ли какво? Живеем в ерата на социалните медии и... всеки иска да стане вирусен и популярен. Разбирам, защото така се правят пари“, обясни Тимбаленд.

Новината за аборта на Бритни предизвика проблеми не само на Джъстин Тимбърлейк, но и на настоящата му съпруга Джесика Бийл. Много фенове в социалните медии я питаха как може да продължи да е с човек, който е наранил толкова много Спиърс.

Двамата имат две деца – Сайлъс и Финиъс. Събират се години след връзката на Тимбърлейк с Бритни.

Тимбаленд, чието истинско име е Тимъти Закъри Моусли, е продуцент и рапър, работил също така с Нели Фуртадо, Мадона, Кание Уест, Джей Зи и др.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари