IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Бийбър показа луксозната си кухня, в която приготвя ястия за Джъстин

12 ноември 2023 12 00

Моделът има не един, а два фритюрника!

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Не е изненада, че Хейли Бийбър и нейният съпруг Джъстин имат прекрасна кухня в бляскавия си дом. Супермоделът наскоро сподели видеоклип в YouTube, който дава на феновете поглед отвътре в тяхното имение с поп певеца, което се оценява на 25 милиона долара. Оказва се, че Хейли готви ястия на Джъстин в безупречно пространство с бял мраморен плот и черни шкафове със златни акценти.

Блондинката показа някои от предметите в кухнята си – многото подправки, старателно подредени в буркани, красивите си съдове от неръждаема стомана, както и това, че използва различни масла и винегрети, включително от трюфели. Тя също така разкри, че е голям фен на пърженето на въздух (еърфрайър) и има цели два фритюрника в кухнята си.

Знаменитата двойка също така е добре снабдена с кафе машина за еспресо и такава за зелен чай матча. Сред най-интересните неща в кухнята на дъщерята на Стивън Болдуин са обаче произведенията на изкуството на самия Джъстин.

На стената са подпрени две картини в рамка, на  които пише THE KITCHEN и GOT MILK, създадени от изпълнителя на хита Baby. Във видеото Хейли казва, че харесва историята на тези картини, които са се намирали в друга част на къщата им, без никакви надписи върху тях „и тогава съпругът ми реши да ги свърже по свой собствен начин, което смятам, че всъщност е много забавно“, добавя тя.

Семейство Бийбър закупи имението за 25,8 милиона долара в Бевърли Парк, ексклузивен комплекс от затворен тип в Бевърли Хилс през 2020 г. Сайтът TMZ съобщи по това време, че къщата от 1100 кв. м площ е разположена върху земя от 2,5 акра. Домът разполага със седем спални и десет бани.

Хейли казва във видеото, че „е била силно ангажирана със създаването на дизайна на къщата като цяло, но най-вече с този на кухнята“, защото това е пространство, в което тя прекарва много време, особено когато има гости. „Кухнята ни е свързана с дневната и често каним гости в неделя, както за Супербоул например имахме голямо парти. Харесва ми да се свързвам с храната, така че имам чувството, че прекарваме много време в кухнята“, обяснява тя.

Домът на звездната двойка разполага още също с домашен фитнес, киносалон, библиотека, която се отваря към градина, главен апартамент със собствен вътрешен двор, външна камина, голям плувен басейн, езерце и тенискорт.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари