IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо навърши 49 години в компанията на Витория Черети

13 ноември 2023 16 30

Сред звездните гости са били още Снуп Дог, Джей Зи и Тоби Магуайър

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Леонардо ди Каприо отпразнува 49-ия си рожден ден в приятна и красива компания. 

Актьорът организира звездно парти в събота в Бевърли Хилс заедно с новата си приятелка, 25-годишната Витория Черети, както и още няколко известни приятели. Според списание People, в списъка с поканени са попаднали още Джей Зи и Бионсе, Снуп Дог, Тоби Магуайър, Тайка Уайтити, Аксел Роуз и Лил Уейн, който дори изпълнил няколко песни за публиката. Очевидец разказва, че в един момент всички са започнали да пеят класически хип-хоп парчета. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Разбира се, Ди Каприо е в бил в центъра на вниманието, като по едно време е бил вдигнат във въздуха и разнасян от приятелите си из помещението. Партито е продължило до ранните часове на сутринта, като голяма част от гостите са останали след 4 часа. По думите на очевидци, Ди Каприо и Черети са били постоянно заедно, като не се притеснявали да показват близост. 

След Джиджи – Леонардо ди Каприо на яхта с модел

Леонардо ди Каприо отлетя с млад модел на почивка в Ибиса

Няма модели, няма миски – любимата жена на Леонардо ди Каприо е майка му

„Те бяха много мили един към друг, постоянно се целуваха и прегръщаха“, казва източник пред списание People. 

Двойката за първи път събуди слухове за връзка през август, когато бе забелязана да прекарва време в Санта Барбара, Калифорния. Двамата се разходиха покрай плажа, наслаждавайки се на студените си кафета и сладолед, а снимките веднага обиколиха социалните мрежи. Няколко седмици по-късно Ди Каприо и Черети отново бяха забелязани заедно, този път в Ибиса. Снимки от Page Six показват как двамата се целуват и танцуват един до друг. 

Малко по-късно през септември папараци забелязаха Черети и Ди Каприо заедно в музей в Милано, като този път към тях се присъедини и майката на актьора – Ирмелин Инденбиркен. На следващата вечер двойката бе снимана отново, този път в Париж, без Ирмелин. 

Звездното парти на актьора дойде на фона на премиерата на новия му филм „Убийците на цветната луна“, който бе пуснат по кината на 20 октомври. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rolldepan ?? (@rolldepan)

Във филма актьорът се превъплъщава в Ърнест Бъркхарт, който заедно с Уилям Хейл (Робърт де Ниро) измислят и прилагат план за убийството на членовете на богатото на петрол племе Осейдж в Оклахома през 20-те години на миналия век в опит да завладеят богатството им. През цялото време Бъркхарт е женен за Моли, изиграна от Лили Гладстоун, член на семейството, към което той и Хейл се прицелват. 

Операторът Родриго Прието, който преди това работи с Ди Каприо по „Вълкът от Уолстрийт“, похвали актьора за неговата отдаденост към изкуството, казвайки пред Insider, че Лео би направил всичко за перфектния резултат. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари