IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана с нов имидж: Стана блондинка

14 ноември 2023 17 50

Певицата още не е коментирала драмите на A$AP Rocky

Снимка: Getty Images

Риана радикално промени имиджа си и се появи в съвсем ново амплоа. Фотографи успяха да заснемат новата изява на певицата в Лос Анджелис.
Звездата отиде на вечеря с приятели в частния холивудски клуб San Vincente Bungalows.

За излизането тя избра бежово палто Celine, сива качулка и дънки Y/PROJECT. Певицата допълни визията си с изумрудена чанта и ботуши от змийска кожа на висок ток. Съдейки по кадрите, се вижда, че Риана напълно е сменила прическата си с дълги къдрици, а цвета на косата си с медено-кафяв нюанс.

„Тя изглежда страхотно“, „О, Боже, много ѝ отива да бъде блондинка“, „Винаги зашеметяваща“, „Кралица“, „Сякаш се върнахме в 2000-те“, „Червена, черна или руса, всичко ѝ отива“, одобриха новия външен вид на звездата последователите ѝ в социалните мрежи.

Феновете ѝ също така очакват съвсем скоро звездата да се завърне на сцената. Вече е ясно, че в плановете ѝ влизат издаването на два нови албума, а също така и световно турне.

Но всъщност рязката смяна на визията може да се дължи и на друго нещо. Ясно е, че когато жена има проблеми във връзката си, предпочита да промени нещо в себе си.

A$AP Rocky може и да е зает с това да се наслаждава на семейството си с Риана и синовете им, но процесът му за нападение пречи на пълното им щастие.
Рапърът – с истинско име Раким Мейърс – е обвинен в две нападения с полуавтоматично огнестрелно оръжие, след като се твърди, че е стрелял по бившия си приятел A$AP Relli през 2021 г. 

Мейърс така и не се призна за виновен по обвиненията. Според People в сряда в съда е бил показан видеоматериал от предполагаемия инцидент, а Relli е дал показания.

Пострадалият разказа подробно как отношенията между него и приятеля му от детинство Мейърс се разпаднали, след като Роки се съгласил да помогне за плащането на транспортирането на тялото на техния приятел A$AP Джош до Ню Йорк след смъртта му, но рапърът „L$D“ уж не изпълнил това. По време на показанията на Relli адвокатите на Роки изтъкнаха, че той всъщност е платил.

Relli продължи да свидетелства, че на 6 ноември 2021 г. той и Роки е трябвало да се срещнат в хотел W в Западен Холивуд, Калифорния. Той каза, че Мейърс го е посрещнал на паркинга заедно с други двама членове на A$AP Mob, където на видеозаписа „изглежда, че се вижда как Роки върви към Relli и го бута“. Малко след това той е извадил оръжие и е стрелял, според показанията.

Риана е пословично потайна по отношение на повечето аспекти от живота си – и особено на личния си живот – така че никога не е коментирала публично правните проблеми на приятеля си.

Въпреки това тя застана до него след ареста му през април 2022 г. Изпълнителката на Diamonds е толкова всеобщо обичана, че е трудно да си представим ситуация, в която проблемите на партньора ѝ могат да се стоварят върху нея, но най-малкото това може да доведе до много негативна публичност, от която тя не се нуждае.

През последните месеци се появиха слухове за възможно музикално завръщане на Риана. Нейни представители отрекоха това, но тя е от изпълнителите, които просто могат да шокират света с нов албум.

Тъй като Риана е изпълнител, който не се оказва постоянно въвлечен в скандал, би било жалко, ако предполагаемите действия на един мъж доведат до отзвук, докато тя се опитва да се съсредоточи върху отглеждането на двете си деца и евентуално да рестартира музикалната си кариера.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари