IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мишел Пфайфър отпразнува 30 години блаженство със съпруга си Дейвид Е. Кели

15 ноември 2023 08 30

Двамата са пример, че не всички семейства в Холивуд са обречени на провал

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Мишел Пфайфър отпразнува „30 години блаженство“ с писателя и продуцента Дейвид Е. Кели, отбелязвайки годишнината с романтична публикация в Instagram. 65-годишната актриса и 67-годишният ѝ съпруг се ожениха точно преди 30 години, на 13 ноември 1993 г., само 10 месеца след първата им среща.

Актрисата от „Опасен ум“, която отпразнува достигането на 3 милиона последователи в Instagram през август, влезе в социалната медия в понеделник, за да  сподели щастлива снимка с мъжа си, с когото са заедно от три десетилетия.

Само след няколко часа публикацията на Пфайфър имаше над 32 хиляди харесвания.

Щастливата двойка се среща за първи път, когато най-добрата ѝ приятелка ѝ организира среща с непознат (в случая с Кели), но както тя обясни на водещия Джими Фалън в предаването му The Tonight Show миналата година, самата тя се притеснявала много как ще мине въпросната среща. 

„Бях някак нервна, защото имах няколко неуспешни подобни срещи преди това и се бях заклела да не предприемам други. Но най-добрият ми приятел ме помоли да се видя и запозная с този човек, Дейвид Кели, като за последен път, и аз се съгласих“, разказа Мишел.

„Помислих, че е добра идея да идем на нещо като боулинг. Така че се срещнахме на вечеря преди това, която беше неудобната част, а после частта с боулинга мина много добре“, добави тя.

Тя продължи да  разказва, че всъщност първият път е  излязла с Кели не сама, а в компанията на сестра си и на въпросния си най-добър приятел. „Дейвид и сестра ми си говореха цяла вечер, защото тя е много чаровна и много добра в общуването, а мен не ме бива много в това. А той също е малко срамежлив“, добави тя.

Пфайфър каза още, че след срещата е казала на приятеля си, че Дейвид трябва да излиза със сестра ѝ, защото по всичко изглежда, че двамата са си допаднали, на което той ѝ отговорил: „Не смей. Ще те убия. Това е твоят бъдещ съпруг“, което се оказва истина.

„Не бяхме си казали и две думи. Не знам той как го реши, но наистина не започна добре“, добави Пфайфър, която по това време вече беше започнала процес на осиновяване на дъщеря си Клаудия.

След като се женят, Кели осиновява дъщеря. й, а през 1994 г., двамата се сдобиват и с биологичен син – Джон Хенри.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари