IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще бъдат ли във Великобритания за Коледа принц Хари и Меган Маркъл?

15 ноември 2023 11 00

Двамата вече нямат дом в Обединеното кралство

Снимка: Getty Images

Принц Хари и Меган Маркъл няма да се върнат в Обединеното кралство за Коледа, каза кралски експерт. Херцогът и херцогинята на Съсекс се преместиха в САЩ, след като напуснаха кралските си задължения през 2020 г. По-рано тази година те също бяха официално изселени от Frogmore Cottage от крал Чарлз III.

В резултат на това на практика не им остана дом в Обединеното кралство.

Миналия месец се появиха съобщения, че принц Хари иска да купи нов дом в Обединеното кралство, за да може да посещава родината си по-често.

Въпреки това, кралският коментатор Ричард Фицуилямс е уверен, че изгонването на семейство Съсекс от Frogmore Cottage означава едно нещо: те няма да се върнат в Обединеното кралство за Коледа тази година.

„Подозирам, че преминават през редица емоции. Сега със сигурност нищо няма да се промени. Хари и Меган нямат база във Великобритания, нещата стигнаха до този етап, не е добре. Разривът с кралското семейство достигна такава степен, че в момента Съсекс не могат да пътуват“, казва Фицуилямс.

Според съобщенията двойката не е получила нито една покана за празничните тържества на кралското семейство тази година.

Също така се говори, че бъдещето на принц Хари виси на косъм след атаките срещу кралското семейство. В кралските среди нараства тревогата за бъдещето на принц Хари. В ексклузивно интервю за Daily Express, Том Куин, автор на The Gilded Youth: An Intimate Story of Growing Up in the Royal Family, сподели частни разговори, които е имал с хора от двореца.

Оплакванията на Хари поставиха под съмнение бъдещата му роля в британската монархия. Мрачната прогноза идва точно 10 месеца след като херцогът на Съсекс публикува мемоарите си The Spare One.

Мнозина видяха книгата като кулминацията на усилията му да разкрие кралския живот такъв, какъвто беше. Въпреки това, инвестирайки всичките си активи в борбата срещу собственото си недоволство, Хари рискува да падне още по-ниско.

Куин обясни: „Един човек от персонала, който работеше за Хари, когато той живееше във Фрогмор, ми каза: „Какво ще правят той и Меган, когато хората загубят интерес към всичките им оплаквания?“.

Хари даде да се разбере, че се чувства ужасно. И мисля, че той вече започва да съжалява, защото разбира колко е ценно да си член на кралското семейство“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари