IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън показа дома си на брега на океана, разположен на остров Ванкувър

18 ноември 2023 13 30

Надникнете в имението на култовата блондинка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Памела Андерсън за първи път показва дома си на брега на океана, разположен на остров Ванкувър. Канадската актриса, превърнала се в световен секссимвол, сподели кадри от имението си в своя профил в Instagram в неделя, за да промотира своята нова поредица по телевизия Hulu, озаглавена „Райската градина на Памела“.

56-годишната звезда от хитовия сериал на 90-те „Спасители на плажа“, която наскоро разкри, че отказът ѝ да носи грим е „бил много освобождаващ за нея“, изглежда щастлива и весела, докато седи в своята кухня, разположена в имота Ladysmith.

В текста към рекламната снимка Памела казва на своите фенове: „Аз се чувствам най-много у дома, когато съм при моите животни, на брега на океана с лека мекота, разпръсната наоколо… чета, пиша и мечтая…“

Актрисата може да бъде видяна облечена в развяваща се бяла рокля, която се държи на дебели презрамки. За въпросната спонтанна фотосесия Андерсън е седнала на кръгла табуретка с колене, прибрани към гърдите си.

Русокосата звезда е изобразена как седи на кухненски плот с правоъгълна форма, пред който има две табуретки. Стените, както и таванът, и откритите греди са боядисани в почти бял цвят, за да придадат топло усещане на пространството.

Естествената светлина струи през прозорците, докато подовата настилка е смесица от дърво, както и от черно-бели плочки за уникален блясък. Различни картини в дървени рамки, поставени по стените, предлагат още по-рустикално усещане.

Имотът Ladysmith първоначално е закупен от бабата и дядото на Памела през 50-те години на миналия век, според вестник Vancouver Sun. На шестте акра земя има и бунгало, където Андерсън е израснала.

Миналата година тя каза за дома си: „Мисля, че бях наистина разглезена. Когато растеш на плажа, просто го очакваш всяка сутрин. Очаквах тези сутрини.“

Красавицата по-късно сподели: „Просто седя понякога и си казвам „Как стигнах дотук? Какво се случи?“ Просто си тръгнах оттук, обиколих света и се върнах почти невредима. Върнах се цяла, което е чудо.“

Памела продължи: „Винаги съм знаела, че ще се върна тук. Винаги съм знаела, че ако притежавам това място, ще запазя малко от здравия си разум и малко от краката си, стъпили на земята.“

Заедно с The Roadhouse, която е основната резиденция и The Cabin (бунгалото), имотът разполага още със зеленчукова и розова градина, дълъг кей, както и пищна веранда.

Бившият модел на Playboy купува семейния имот преди около 30 години, но официално се завърна към корените си и по-точно заживя отново в канадската си къща през 2019 г., изоставяйки живота си в Холивуд. В новите си серии актрисата ще покаже как е реновирала този дом, а освен това ще се впусне и в мащабна реставрация на дома на синовете си Брандън, на 27 и Дилън, на 25 години.

Наскоро момчетата на Памела от брака ѝ с нейния екссъпруг Томи Лий са си купили нова къща в слънчев Лос Анджелис и тя ще им помогне с ремонта и дизайна, показвайки артпроцеса пред камерата.

Докато разговаряше с Today по-рано този месец относно новия си сериал, Памела каза: „Когато се прибрах у дома, си помислих: „Ще пренапиша живота си и ще започна с този имот“. И стана като арт проект. Наистина взе сърцето и душата ми“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари