IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито – певицата Белослава стана баба за първи път

16 ноември 2023 10 40

Дъщеря ѝ Божидара стана майка на момиченце

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Певицата Белослава през последните месеци имаше известни проблеми, с които трябваше да се справя, но сега всичко остана на заден план в името на нещо много свято и носещо щастие. 

Преди ден изпълнителката стана баба, след като дъщеря ѝ Божидара роди първото си дете. Гордата майка публикува и снимка на новороденото, разкривайки пола и името му. Детето е момиченце и се казва Яна. На умилителния кадър се вижда част от лицето на бебето, но очите му са закрити, като също така се вижда, че то е пъхнало ръчичките под бузите, най-вероятно в спяща поза. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BOJIDARA IONOVA (@bo.jidara)

„След дълго чакане, най-накрая се запознахме!“, пише Божидара под снимката, която бързо събра хиляди харесвания и поздравления. 

Сред приятелите и феновете на Божидара се включи и гордият дядо – Евгени Йонов, който остави кратък коментар, пишейки „На деди“, придружен от три сърца. 

Макар да израства в семейство на музиканти, актьори и режисьори, Божидара решава да тръгне в съвсем друга посока на професионално развитие. 25-годишната майка има собствена марка за дрехи, която се радва на огромен успех. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BOJIDARA IONOVA (@bo.jidara)

През юли тази година Белослава беше заловена да шофира в нетрезво състояние. Според информациите, тя е карала с 1,2 промила алкохол. Известната певица е излязла от денонощен магазин в района на бул. „Александър Пушкин“, след което се качила в автомобила си. Полицаите я проследили и метри по-надолу я спрели за проверка. 

Дрегерът отчел 1,25 промила алкохол в кръвта. Белослава била заведена в шесто районно управление, където ѝ е била взета допълнителна кръвна проба. 

Два дни по-късно Белослава излезе с официално извинение за постъпката си. 

„Скъпи приятели, моя любима публика, в нощта на своя рожден ден, допуснах огромна грешка, неприсъща за мен. За беда и за урок понасям всички последствия“, написа тя в социалните мрежи. Допълни, че дължи огромно извинение както на своите фенове, така и на най-близките си хора за действията във вечерта срещу 11 юли. 

Певицата благодари за „огромната подкрепа през последните 24 часа и за безрезервната обич през изминалите 24 години. С огромно извинение и уважение към всички вас! Ваша Белослава“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари