IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон направи на мъжа си Колин Джост козметична процедура пред камерите

16 ноември 2023 14 40

Разбира се тя използва продуктите от своята собствена марка за красота

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В очарователно видео холивудската звезда Скарлет Йохансон направи на мъжа си, Колин Джост, козметична процедура, използвайки своите собствени продукти от новата си марка за красота The Outset, която стартира на пазара миналата година.

Рядко се случва да получим VIP достъп до рутинната грижа за кожата на звезда от ранга  на Скарлет. От време на време виждаме малко информация по темата в различни интервюта или история в Instagram профилите на знаменитостите, но почти никога не виждаме пълната картина на това как точно използват своите козметични продукти. Именно номинираната за „Оскар“ Йохансон явно е решила, че е време да покаже на феновете си как точно употребява продуктите си, след като вече има своя марка за козметика.

В случая Скарлет представя своя подаръчен комплект, който е лимитирано издание и е наречен Spa in a Box. Въпросният комплект съдържа чисти, нежни и ефективни продукти за грижа за кожата – спа лента за глава, почистващ препарат, ексфолиращ гел, маска с глина, стягащ серум, масло за лице, овлажнител и крем за очи.

По-любопитното обаче е, че в изключително забавното видео, което красивата блондинка е публикувала в YouTube,  тя подлага мъжа си Колин Джост на индивидуална грижа за лицето, използвайки продуктите на бранда си.

Актрисата от „Отмъстителите“ казва във видеото: „Работихме с известния естетик Синтия Франко, за да подберем всички продукти, които виждате тук и с които можете да пресъздадете подобна на спа грижа за кожата у дома. Това е идеалният подарък за вашата половинка или за вас самите.“

След това Скарлет започва да подготвя лицето на Колин за процедурата, а той уж леко се противи. Джост е известен сценарист и комедиант в шоуто на NBC – Saturday Night Live. Двамата с Йохансон се влюбиха именно по време на заснемане на въпросното предаване, когато тя беше негов гост водещ през 2017 г. Двамата сключиха брак през 2020 година, по време на пандемията на борда на ферибот на Стейтън Айлънд, а година по-късно се роди и общия им син Космо. Тя има и по-голяма дъщеря – Роуз, от брака си със своя втори съпруг – френския журналист Ромейн Дориак. Преди това пък Скарлет имаше кратък брак с Райън Рейнолдс, но двамата нямат общи деца. 

А ето и повече за самата процедура на Скарлет в 8 стъпки:

Стъпка 1: Отпуснете се

„Това е лента за глава в лимитирано издание“, обясни Скарлет по време на своя спа урок. „Това е нашата първа стъпка от процеса на релаксация... да предпазим очите ви от косата“.

Стъпка 2: Почистете

Нежният мицеларен антиоксидантен почистващ препарат премахва грима, излишната мазнина и замърсяванията. „Използвам този продукт няколко пъти на ден“, каза Скарлет. Този почистващ препарат ще остави кожата ви свежа, хидратирана и балансирана.

Стъпка 3: Ексфолирайте

Ексфолиращият микрогел с кофеин изсветлява матовата кожа за ревитализиран тен. Точно като сутрешната ви чаша кафе, тази енергизираща процедура за лице използва кофеин, за да събуди кожата ви.

Стъпка 4: Детокс

Следва: пречистващата маска със синя глина. „Обичам я, защото е пречистваща, но няма стягащ ефект“, казва Скарлет. „Кожата ви ще се почувства изключително гладка и почистена.“ Тази маска минимизира порите и намалява лъщенето, като същевременно успокоява кожата.

Стъпка 5: Масаж

Свръхлекото овлажняващо олио хидратира сухата кожа и я предпазва от увреждане. „Това е моят продукт, който бих взела на пустинен остров – използвам го върху устните си, кожичките, лактите и навсякъде другаде, където изсъхва“, обяснява Скарлет. „Ако кожата ми е много суха, ще го добавя и към моя овлажнител.“

Стъпка 6: Подготовка

„Това е нашият награден стягащ веган колаген подготвителен серум“, гордо обявява Скарлет. „Обичам този продукт, използвам го постоянно.“ Този култов, любим серум е 4 в 1 едно – той хидратира, стяга, изпълва и изсветлява кожата само с една стъпка, оставяйки кожата да се чувства гладка и да изглежда сияйна.

Стъпка 7: Хидратирайте

Ежедневният овлажнител Nourishing Squalane осигурява 24-часова хидратация. В допълнение, този крем намалява зачервяването и подобрява текстурата и тена на кожата.

Стъпка 8: Подхранване

И накрая, но не на последно място, любимият продукт на Колин: изглаждащият крем за изразителни линии на очите с витамин С. „Преди това очите ми бяха сухи и тъжни. И тогава кремът за очи ги направи щастливи и мокри“, пошегува се звездата от SNL. „Бих използвала хидратиран“, намеси се Скарлет. Но съвсем сериозно, този крем за очи против стареене изглажда кожата, като същевременно намалява бръчките около очите.

Въпросният спа комплект за кожа струва 250 щатски долара, става ясно от видеото.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари