IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Голям срам: Датското кралско семейство проговори за скандала с „аферата“ на принц Фредерик

20 ноември 2023 08 30

Гневните фенове разкритикуваха престолонаследника на Дания онлайн

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Датското кралско семейство прекъсна мълчанието си относно скандала с „аферата“ на принц Фредерик. Дворецът беше подложен на остра критика от гневни „фенове“ онлайн покрай слуховете, че престолонаследникът е изневерил на съпругата си принцеса Мери с мексиканска красавица.

Седмица след като испанското списание Lecturas публикува експлозивни снимки на Фредерик, който излязъл на вечеря в Мадрид със светската дама Геновева Казанова, кралското семейство каза пред датското издание B.T., че „не коментират слухове или инсинуации“.

И Фредерик, който е четвърти братовчед на крал Чарлз, и родената в Австралия Мери все още не са коментирали лично предполагаемата афера.

Това е поредният голям срам, който поглъща датското кралско семейство през последните две години, след като преди това кралица Маргарете отне титлите на четирима от своите внуци (и по-специално на децата на по-малкия брат на Фредерик – принц Йоаким).

След това имаше друг скандал около 16-годишния тогава принц Кристиан (най-големият син на Фредерик и Мери), който беше изтеглен от елитното училище-интернат Herlufsholm след твърдения за сексуално и физическо насилие, появили се в документален филм.

Но точно този скандал сега подкопава най-много почтеността на датското кралско семейство, което е още по-лошо.

„Уважение и възхищение към принцеса Мери и голям срам, срам, срам за вас принц Фредерик… за вашата предполагаема афера/приятелство с определена мексиканска красавица“, коментира една жена.

Испанското списание Lecturas твърди, че престолонаследникът Фредерик и мексиканската светска личност Геновева Казанова са гледали фламенко изпълнение в испански ресторант El Corral de la Moreria, което е приключило в полунощ.

Друг коментатор похвали принцеса Мери за това, че изпълнява задълженията си с „достойнство, ентусиазъм и дискретност“ на фона на аферата. „Тя даде на кралското семейство по-видно присъствие в света, което дойде с възхищение и уважение от цял свят“, написа един кралски почитател.

„Надявам се принц Фредерик да не унищожи това и да мисли за ролята си на съпруг, баща и наследник на трона с мъдрост и проницателност“, написа друг.

Други фенове отбелязаха, че принц Фредерик и принцеса Мери напоследък се държат различно на публични места, въпреки че се опитват да изглеждат единни на официални ангажименти. Видимо Мери е по-хладна към съпруга си, а той изглежда някак виновен, твърдят потребителите на интернет. 

„Те вече не се държат за ръце“, публикува една жена. „Не, този брак е разтрогнат отдавна. И сега могат да го покажат“, коментира друг, а трети добавя: „Изглеждат много уморени заедно.“

Списание Lecturas съобщи още, че по време на вечерта си принц Фредерик и г-жа Казанова са посетили изложба на Пабло Пикасо, разходили са се из парка Ел Ретиро и по-късно са излезли на вечеря.

Около 19:00 ч. изданието твърди, че Фредерик и Геновева са влезли в сградата на дома ѝ поотделно и двамата са се появили отново около 21:00 ч., два часа по-късно, като и двамата са били със сменени дрехи, които са били по-вечерни.

На снимките Геновева е зарязала шикозното си камилско палто с колан в полза на бяла риза, черен панталон с широки крачоли и черно сако, носено на раменете.

Междувременно Фредерик изглежда е сменил морскосиньото си сако и кафяви панталони с бяла риза и тъмен панталон с елегантно тъмно сако. Отново се съобщава, че двамата са излезли от сградата поотделно, но са се качили в една и съща бяла кола.

Списанието твърди, че двойката е гледала фламенко представление в испански ресторант El Corral de la Moreria, което е приключило в полунощ.

Освен това се твърди, че те са останали на масата си, която е била оградена от двама от бодигардовете на датския принц, докато други клиенти са си тръгнали, сервитьорите са приключили смените си и светлините са били изключени.

Твърди се още, че принцът е пренощувал при въпросната блондинка. като е напуснал жилището ѝ на другата сутрин в 8.30 часа, след което е бил откаран на летището с кола.

Според други източници това изобщо не е била първата среща на Фредерик и Геновева, които са се запознали преди време на ловен излет в Австрия. Наскоро г-жа Казанова е била забелязана в Копенхаген, във време, когато принцеса Мери не е била в Дания.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари