IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лоша репутация: Шон „Диди“ Комбс уреди делото си с Каси, но изпадна в голям стрес

21 ноември 2023 14 50

Рапърът още не може да дойде на себе си от обвиненията на бившата си приятелка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шон „Диди“ Комбс изглежда супер стресиран на първите си снимки, след като успя да уреди делото си с бившата си приятелка Каси извън съда. 54-годишният рапър беше уловен от папараците в доста разтроен външен вид само ден, след като бившата му половинка разкри, че двамата са уредили нещата помежду си „приятелски“ и няма  да се стигне до съдебно дело.

Припомняме, че миналата седмица 37-годишната брюнетка заведе дело срещу музиканта, с когото имаха връзка в продължение на 11 години преди да се разделят през 2016 г.

Каси обвини Диди (на снимката двамата позират през 2018 г., малко преди да се разделят) в предполагаемо изнасилване и малтретиране „повече от десетилетие“. Тя заведе дело във Федералния окръжен съд в Ню Йорк Сити, Ню Йорк на 16 ноември и публикува изявление пред The New York Times малко след това. „След години в мълчание и тъмнина най-накрая съм готова да разкажа историята си и да говоря от свое име и в полза на други жени, които са изправени пред насилие и малтретиране във връзките си“, каза тя в изявлението.

Съдебните документи твърдят, че след като тя се е запознала с Диди през 2005 г., а две години по-късно стават официална двойка, той е развил „модел на контрол“ над нея. Изданието също така съобщи, че Каси, чието пълно име е Касандра Вентура, твърди, че хитмейкърът я е карал да употребява наркотици и в допълнение на това я е биел. Тя също така го обвини, че я е принуждавал да прави секс с други мъже и че той е заснемал актовете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Source (@thesource)

Диди, чието истинско име е Шон Комбс, бързо отхвърли твърденията чрез своя адвокат Бен Брафман. „Г-н Комбс категорично отрича тези обидни и възмутителни твърдения“, каза неговият представител. „През последните шест месеца г-н Комбс беше подложен на настойчивото искане на г-жа Вентура за 30 милиона долара, под заплахата да напише вредна книга за връзката им, което беше недвусмислено отхвърлено като явно изнудване. Въпреки че оттегли първоначалната си заплаха, г-жа Вентура сега прибягна до завеждане на дело, изпълнено с неоснователни и възмутителни лъжи, с цел да опетни репутацията на г-н Комбс и да му вземе парите.“

 

На 17 ноември Каси публично обяви, че тя и Диди са уредили делото. „Реших да разреша този въпрос по приятелски начин при условие, че имам известно ниво на контрол“, каза тя в изявление, според ABC News. „Искам да благодаря на моето семейство, фенове и адвокати за тяхната непоколебима подкрепа.“

Диди също даде подобно изявление. „Решихме да разрешим този въпрос по приятелски начин. Пожелавам на Каси и семейството ѝ всичко най-добро. Любов“, написа той.

Факт е обаче, че Диди, известен в миналото още и като Пъф Деди, загуби много известни приятели покрай тези обвинения. Звезди като Наоми Кембъл и Джанет Джексън веднага изтриха снимките си с него в социалните мрежи.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари