IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Не съм влюбена“, каза Лана Дел Рей, 8 месеца след като се сгоди

23 ноември 2023 10 50

Певицата не уточни дали все пак смята да се омъжва

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лана Дел Рей  разказва за своя любовен живот, кариера, работа с Тейлър Суифт и много повече в новия брой на списание Harper’s Bazaar. 

Осем месеца след като се сгоди за музикалния продуцент Евън Уиникър, 38-годишната изпълнителка на хита „Born to Die“ заяви, че вече не е „влюбена“. Въпреки че номинираната за „Грами“ певица отказва да „назове имена“, Лана прави няколко шокиращи разкрития за любовния си живот по време на интервюто.

„Определено не съм влюбена в момента. Не. Абсолютно не съм влюбена. Била съм, но сега не съм“, казва попсензацията пред изданието.

Хитмейкърката на Cinnamon Girl продължава с признанието си, че не е мислила за любов от юли месец насам. „Е, ще ви кажа. Все още не ми е минавало през ума през последните пет месеца“, сподели Лана. „Но дайте ми още една седмица. Моят човек все някога ще дойде за мен в някакъв момент.“ 

Лана дори казва, че „би било интересно“, ако мисълта за любов „не“ мине през ума ѝ съвсем скоро. На въпроса дали може да си представи живот „без обвързване с романтичен партньор“, Лана обяснява какво трябва да се случи, преди да може да се обвърже.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LANA DEL REY (@honeymoon)

„Не знам“, казва тя и добавя метафорично: „Мисля, че ще трябва да се ориентирам към мястото, където искам да бъда географски по-силна в моя слънчев сплит, като знание там, преди да мога да се настроя романтично на по-силно желание. Защото, ако не чувстваш непременно връзка с тротоара, по който вървиш, любовта остава там.“

По-рано в откровения разговор брюнетката разкрива, че скорошна раздяла я е „шокирала“, като явно намеква, че с годеника ѝ вече не са заедно.

„Чувствам, че дори и най-хладнокръвният човек всъщност не иска да се отпусне тук“, казва тя за къщата си. „Няма да назовавам имена и каквото и да било, но това наистина ме шокира, този човек. Това всъщност беше краят на една връзка.“ Тя продължава да нарича инцидента с нейния „скорошен“ бивш „труден орех за преглъщане“.

По-рано тази година, през март, източници, близки до Лана, казаха на Billboard, че тя е сгодена за Евън. Въпреки скорошните ѝ коментари, не е ясно дали те все още са заедно или дали годежът някога е бил истински.

По време на отделно видеоинтервю с модното списание, Лана разказа за предишното си сътрудничество с Тейлър Суифт. Тя е включена в Snow On The Beach, песен от албума на Тейлър от 2022 г. Midnights. „Това всъщност беше песента, която Тейлър искаше да пея“, обяснява тя.

„Ако смятам, че нечия песен е перфектна, ще действам като продуцент в нея“, казва тя като разкрива още, че Тейлър е искала тя „да изпее цялото нещо“, но тя вярвала, че „ако нещо не е счупено, не трябва да го поправяте“.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари