IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Младоженци! Адел показа брачната халка, седнала до съпруга си Рич Пол

24 ноември 2023 08 30

Двамата се появиха усмихнати на баскетболен мач

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Младоженците Адел и Рич Пол се появиха щастливи заедно на мача на „Лейкърс“ в Лос Анджелис в сряда вечерта. Британската попзвезда преди дни потвърди в комедийно шоу, че наистина се е омъжила тайно за американския спортен агент. 35-годишната певица и 41-годишният Рич се сгодиха през февруари 2021 г. след близо две години връзка.

В момента двамата са истинска картина на блаженството, показвайки този факт докато гледат как любимият им отбор се изправя срещу „Далас Маверикс“.

За случая Адел удиви с мек, но стилен кремав пуловер и зелен карго панталон. Тя направи всичко възможно, за да прикрие с маншета на плетения си пуловер своята брачна халка, но тя все пак проблесна на няколко пъти. Изпълнителката на хита Rolling In The Deep не можеше да спре да се усмихва през цялата вечер, като същото можеше да  се каже и за нейния нов съпруг.

Носителката на множество награди „Грами“ носеше русата си коса назад в елегантен кок, като аксесоарите ѝ бяха златни обеци като капки на Bottega Veneta, които се продават за сумата от 1350 долара. Тя носеше изящна чанта Hermes в скута си, както и бели маратонки.

Рич беше сниман няколко пъти, опитвайки се да сдържи смеха си, след като Адел му прошепваше нещо в ухото по време на играта. Той пък беше облечен небрежно в черно яке с цип, черни дънки и черна шапка.

Вечерта се оказа изпълнена със звезди, тъй като хора като Куин Латифа и Lil Wayne също бяха заели места до игрището.

Още миналата година се говореше, че Адел и Рич са се оженили, но сега новината е потвърдена официално. Адел сама каза в шоуто на своя приятел Алън Кар в Ел Ей, че се е омъжила наскоро.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари