IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На фона на слухове за раздяла: Кание Уест и Бианка Ченсори демонстрираха щастие

27 ноември 2023 10 40

Двамата се появиха заедно и влюбени на парти в хотел Royal Atlantis в Дубай

На фона на слухове за раздяла: Кание Уест и Бианка Ченсори демонстрираха щастие

Преди седмица се появиха слухове, че Кание Уест и Бианка Ченсори са решили временно да се разделят. Наскоро обаче, след тази информация, двамата бяха забелязани заедно.

На кадрите, заснети от фотографи, влюбените се появиха на парти в Дубай. На снимките се вижда как двойката се движи под музиката на Крис Браун, а рапърът е прегърнал силно 28-годишната си съпруга.

Двойката беше в приповдигнато настроение и се наслаждаваше на компанията си. „Изглеждаха толкова щастливи“, „Изглеждаха наистина весели!“, пишат потребителите в социалните мрежи.

За излизането Ченсори избра сребрист топ, къса бяла пола и пухкави токчета. А рапърът се появи в тотална черна визия.

Новината, че са се разделили дойде преди по-малко от седмица. Говори се, че Кание не е лесен човек за общуване и че двойката преминава през сериозен период. Заговори се, че рапърът и стилистката са си дали почивка.

Двамата сключиха брак през декември миналата година, но вече от около месец живеят разделени, твърди The Sun. 

Кание Уест в момента работи над нова музика с Ty Dollar $ign в Саудитска Арабия. Явно след слуховете за тяхната раздяла Бианка е стигнала до съпруга си, за да опровергае, че между тях нещата не вървят.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари