IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес заряза тъмните кичури и дебютира със свежа руса коса

27 ноември 2023 14 30

Вижте новата, свежа визия на звездата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Селена Гомес изневери отново на тъмната си коса, появявайки се с нова свежа визия и по-точно с някои руси акценти в прическата. Звездата сподели в социалните медии няколко свои селфита, с които доказа, че смята да изпрати годината с нов външен вид.

31-годишната Селена, която в момента се намира в Париж, сподели актуализираната си прическа в своята история в Instagram в неделя. Гомес, която е брюнетка по рождение, е изсветлила цвета на косата си, като е вкарала руси кичури в нея, а освен това е и с видимо по-голяма дължина от доскорошните ѝ публични изяви, като най-вероятно тя е заложила на екстеншъни.

Родената в Тексас красавица показа промяната във визията си, която е постигната с помощта на известния фризьор Филип Верхейен.

Позирайки в черна рокля и сако от туид на Valentino, мегазвездата показа на своите близо 430 милиона последователи няколко знойни снимки с новата прическа. На някои от кадрите се вижда и пищното ѝ деколте като секси тоалетът ѝ е стилизиран от Ерин Уолш.

Дизайнерското сако на Селена се отличава с блестящи елементи от камъни. Колкото до грима на Гомес, акцентът е в изумруденозелените ѝ сенки за очи. 

Само преди около месец косата на Гомес (на основната снимка) изглеждаше драстично различна, докато тя присъстваше на благотворително събитие, организирано от собствената ѝ марка за козметика Rare Beauty (Impact Fund Benefit Supporting Youth Mental Health).

За специалния повод тя носеше шикозна прическа от гарвановочерен боб, пригладен назад. Селена, която има блестяща кариера още от дете, е сменяла прическите си много пъти в миналото. Тя е експериментирала с различни дължини, текстури и цветове през годините, а през 2019 г. за последно беше заложила на меденорус цвят на косата си, но в стил омбре.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria ✫ (@loverselenaa)

Нейният коафьор този път представи новия цвят на косата на звездата, споделяйки  нейни снимки в собствения си профил в социалната мрежа и добавяйки: „Каква аура, каква жена, благодаря ти за доверието и че ме взе в Париж“, написа той.

Докато приемаше музикалната си награда Billboard за най-добър афробийт преди дни с тъмната си коса, оформена нагоре, Селена изрази благодарност на своите фенове и сътрудника си Rema.

„Здравейте, Билборд, много ви благодаря, момчета, за тази награда“, каза певицата и авторка на песни в предварително записана реч, пусната преди шоуто. „Всичко това е дело на REMA!“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари