IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън за отиващата си 2023: Най-добрата ми година досега

28 ноември 2023 11 00

Богатата наследница стана майка два пъти за последните 12 месеца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Парис Хилтън описва отиващата си 2023 година като най-добрата в живота ѝ и има защо – тя стана майка на два пъти в рамките на 12 месеца. 

Говорейки пред списание People преди премиерата на втория сезон на риалити предаването си Paris in Love, 42-годишната звезда сподели колко е развълнувана да се адаптира към новия си живот с две деца у дома. Тя обяви раждането на дъщеричката си навръх Деня на благодарността. Момиченцето се казва Лондон и се присъединява към по-големия си брат Финикс Барон

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

„На седмото небе съм от факта, че нашата малка принцеса е тук. Животът ми е изпълнен, след като се сдобих с момченце, а сега и с момиченце“, казва Парис. Допълва, че със съпруга ѝ, Картър Реум, са много благодарни за последните 12 месеца и с нетърпение чакат да посрещнат коледните празници за първи път като родители. 

Хилтън разказва, че Денят на благодарността е бил много специален, като е успяла да изненада цялото си семейство с раждането на Лондон и е показала на сина си коледно дръвче за първи път. „Да видя как очите му грейват и да видя онова любопитство в тях е истинско магическо преживяване. Нямам търпение за първата ни Коледа като семейство“, казва тя. 

От чакането на Дядо Коледа с подаръците до седенето пред камината в коледната сутрин в еднакви пижами, Хилтън няма търпение да празнува момента, в който цялото ѝ семейство ще се събере на едно място и ще се радва на времето си заедно. Тя също така се вълнува за пристигането на брат ѝ, сестра ѝ и техните деца. „Това ще бъде събиране на следващото поколение братовчеди и ще бъде много забавно да ги видим как растат заедно“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

„Очаквам с нетърпение тези моменти. Празниците винаги са били специални за мен, но сега са още по-специални, тъй като имам семейство, с което да ги споделя“, допълва Хилтън. 

Моят скъп ангел: Парис Хилтън сподели нова снимка на сина си Финикс

Пияна ли е – Парис Хилтън беше подигравана за странната си походка в ревюто на Mugler

6 месеца мама – Парис Хилтън показа порасналия си син

Феновете ще могат да видят риалити звездата в действие в новия сезон на Paris in Love. Там тя е заснела първите дни на сина си Финикс, както и сблъскването ѝ с майчинството – от смяна на памперси до изпитването на вина, че не прекарва достатъчно време с детето си заради работата. В новите епизоди звездата се надява да покаже на света една друга своя страна, след като всеки вече познава обществената ѝ персона.

@parishilton Cutesie Crew ???‍♀️??????? #SlivingMom ♬ original sound - ParisHilton

„Вълнувам се, че феновете ще видят този нов етап от живота ми като съпруга и майка. Ще могат да преживеят много съкровени моменти от моя живот и да видят колко забавна майка съм, колко обичам да раздавам любов и колко съм трудолюбива“, споделя Парис. 

Допълва, че този сезон ще покаже и едно възстановяващо пътуване, през което тя преминава след раждането на сина ѝ. Зрителите ще могат да видят и първата среща между Финикс и майката на Парис

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари