IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рейчъл Макадамс привлече вниманието в прозрачна рокля

28 ноември 2023 14 30

В последните години, покрай майчинството, актрисата беше намалила публичните си изяви

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рейчъл Макадамс привлече вниманието в черна прозрачна рокля, прилепнала по тялото ѝ, с дълбок прорез отпред на гърдите и поло яка. Звездата от „Тетрадката“, която родом е от Канада, носеше ефектна огърлица, лъскав черен маникюр и изумрудени пръстени на всяка от ръцете си. Косата ѝ беше боядисана в студени нюанси на русото, като беше разделена на път по средата и падаше на каскадни хлабави къдрици от двете страни на лицето ѝ.

С тази си визия тя се появи на наградите „Готъм“ 2023, които се проведоха в Ню Йорк в понеделник вечер. 45-годишната чаровна актриса отново ни припомни за себе си, след като в последните няколко години, след като роди две деца и се посвети на майчинството, тя като цяло странеше от публични изяви. 

Наскоро дори звездата отказа да се събере със своите колежки от хитовия филм „Гадни момичета“ (Линдзи Лоън, Лейси Чабърт и Аманда Сайфред)  по случай неговата 20-а годишнина.

Макадамс блесна на червения килим и със своята характерна широка усмивка, а лицето ѝ изглеждаше зашеметяващо – с много семпъл грим от спирала за удължаване на миглите, розов руж и светло червило.

Рейчъл Макадамс;

Рейчъл Макадамс; Снимка: Getty Images

На церемонията в понеделник вечерта Рейчъл беше номинирана за изключителната си поддържаща роля във филма „Там ли си, Боже? Аз съм, Маргарет“. Актрисата се  появи сама на събитието, без своя дългогодишен партньор Джейми Линден.

Рейчъл и сценаристът Джейми започнаха връзката си през април 2016 г., но никога не са се появявали заедно на обществено събитие и като цяло пазят много внимателно личния си живот.

Колкото до наградите „Готъм“, те се проведоха на „Cipriani Wall Street“ и на тях присъстваха звезди като Брадли Купър, Марго Роби и Пенелопе Круз. 

2023 г. бележи първата година, в която наградите „Готъм“ премахнаха десетилетното ограничение на бюджета, което почиташе само филми, направени за до 35 милиона долара или по-малко.

През август Джефри Шарп, изпълнителен директор на The Gotham Film & Media Institute, обяви, че този сезон е „развълнуван да включи повече гласове от цял свят, като разшири допустимостта за много брилянтни международни филми и режисьори, които заслужават да бъдат взети предвид“.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари