IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Серина Уилямс изненада с признанието: Днес не ми е добре

29 ноември 2023 16 00

Тенис звездата сподели снимка, на която се гушка с бебето си Адира

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Серина Уилямс сподели снимка, на която гушка малката си дъщеря Адира Ривър, но в същото време прави признанието, че „не се чувства добре днес“. Пенсионираната тенис звезда, която споделя двете дъщери със съпруга си Алексис Оханян, явно искаше да покаже на своите милиони почитатели, че дори да имаш труден ден, трябва да цениш хубавите неща в живота си. 

42-годишната Серина определено намира утеха в своето 3-месечно бебе. Във вторник Уилямс показа как държи на гърдите си своето малко момиченце, повито в одеяло на точки. „Това ме прави толкова щастлива“, озаглави публикацията си именитата спортистка.

Публикацията на 23-кратната шампионка от „Големия шлем“ идва часове, след като тя сподели друго съобщение в социалната медия X (бившата Twitter), в което казва на последователите си, че „не е добре днес“.
Тя написа: „Днес не съм добре. И това е нормално да не си добре. Никой не е добре всеки ден. Ако днес не си добре, аз съм с теб“, написа тя, добавяйки: „Винаги има утре, нали?“.

Освен Адир, Уилямс споделя и 6-годишна дъщеря Олимпия с 40-годишния Алексис. 

По-рано този месец професионалната спортистка беше откровена за живота си като майка, споделяйки безгрижен TikTok клип от нейния реален свят на родителство, който започва с нейното позиране в черна рокля с пайети и буфан ръкави, които носеше на скорошните награди CFDA 2023.

В момент, в който могат да се разпознаят майките навсякъде по света, камерата превключи на изображение на Серина, която изцежда кърма и изпуска дълбока въздишка.

 

 

„Какъв всъщност е животът ми… Не е толкова бляскав, колкото си мислите“, написа майката на две деца тогава. През ноември Уилямс разкри, че Олимпия успешно „навигира“ като по-голяма сестра на Адира.

„Тя обича бебето“, каза Уилямс пред Entertainment Tonight на наградите CFDA. Според изданието Уилямс е казала, че Олимпия „се е молила да има сестра“, но разкри, че самата тя е била малко „притеснена“ преди раждането на Адира.

„Помислих си, че не знам дали ще мога да обичам някого толкова много, колкото обичам Олимпия“, каза Уилямс. „Бях наистина нервна за това. Но имам чувството, че всичко се получи.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари