IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Венсан Касел и Моника Белучи разкрива как родителите ѝ са помогнали за кариерата ѝ

4 декември 2023 10 50

Дева Касел вече е много търсен модел

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Голямата дъщеря на Венсан Касел и Моника Белучи – Дева, разкрива в ново интервю как нейните известни родители са помогнали за кариерата ѝ на модел. 19-годишната брюнетка позира за корицата на списание V в предизвикателна сесия, а в интервюто споделя какво е да си дете на известни актьори.

Дева вече не може да бъде описана като изгряваща звезда на модния подиум, тъй като кариерата ѝ върви все по-стремглаво напред, като тя е желано лице и за ревюта, и за модни фотосесии, а освен това вече е търсена и за актьорски роли.

Дева изглежда зашеметяващо на снимките си за V Magazine, демонстрирайки красивите си гени. Тя е истинско олицетворение на висшата мода на повечето от кадрите, като някои от тях са доста смели и разголени.

Дева предлага на света да надникне в естествената ѝ красота, като носи косата си на дълга плитка, а завладяващият ѝ поглед, който много напомня този на майка ѝ,  е подчертан с опушена очна линия.

Наред със снимките си Дева хвърли светлина върху връзката си с родителите си и как те са насърчили кариерата ѝ модната индустрия. Тя казва пред списанието: „Те ме научиха винаги да гледам напред, винаги да се защитавам, винаги да бъда мила и винаги да се учудвам.“

Тя добавя: „Те ме научиха също как да се справям с неочаквани ситуации и да живея по собствените си правила, като винаги уважавам хората и средата, в която се намирам.“

Красавицата казва още: „Спомням си, че разглеждах огромните модни списания на майка ми, които тя държеше вкъщи, откакто се помня. Всичко беше толкова поддържано и красиво. Знаех, че искам да работя в тази индустрия в някакъв момент от живота си, но определено не очаквах да я харесам толкова много и да си изкарвам прехраната с това.“

Дева продължава: „Наистина не исках да бъда актриса през по-голямата част от детството си. Това беше нещо, което всички ме питаха като дете и наистина ме отблъсна от тази кариера. Въпреки това, с времето започнах да се интересувам все повече и повече от кинематографичната индустрия, хората и преживяванията, които тя може да предложи.“

Красавицата направи бързи стъпки в света на красотата и модата още през 2021 г., когато сподели корица на италианския Vogue с майка си. Оттогава тя се е появявала сама  на кориците на много други модни издания, а освен това редовно участва на шоутата  от  Седмиците на модата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Deva Cassel (@devacassel)

Начинаещият модел със сигурност вече има влияние бизнеса, след като може да се похвали с впечатляващите 1 милион последователи в Instagram.  Тази година тя направи и актьорския си дебют в инди филма The Beautiful Summer.

Наскоро тя се  появи и в предстоящия сериал на Netflix The Leopard, базиран на едноименния класически роман на Джузепе Томази ди Лампедуза.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @arcangelonocera

Снимките започнаха по-рано тази година, като продукцията е снимана в пищните сицилиански градове Палермо, Сиракуза и Катания, както и в италианската столица.

Историческата поредица е с елементи, подобни на „Имението Даунтън“ и „Короната“ и е модерен поглед върху сицилианската сага, прочуто адаптирана във филм от Лукино Висконти с участието на Клаудия Кардинале, Ален Делон и Бърт Ланкастър.

Филмът до ден днешен е считан за класика на италианското кино, като печели през 1963 г. „Златна палма“ на филмовия фестивал в Кан.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари